Vakantie op een ruim domein in de Condroz

Beschikbaarheid en prijzen: Booking.com

FavoriteLoadingVoeg toe aan favorieten

Omschrijving originele accommodatie

Het domein van Ronchinne is 42 hectare groot en ligt midden in de Condroz regio aan de voet van de Ardennen. Je kan er niet enkel origineel overnachten in het kasteel maar ook in het nabijgelegen Maison du Jardinier. Dit bijgebouw is in 2019 gerenoveerd tot een kleinschalig hotel met 26 charmante hotelkamers.

Het unieke gebouw is bijzonder smaakvol en decoratief ingericht. Het hotel beschikt over een prachtige lobby, een stijlvol ingerichte eetzaal en een gezellige binnentuin. Je kan er slapen in hotelkamers voor 2, 3 of 4 personen of in een duplex appartement voor 4 personen.

In de tuin kan je ontspannen in de sauna, hamam, Scandinavisch bad en verwarmd zwembad. Je hebt er ook een prachtig zicht op de vallei. Door de unieke ligging is dit hotel perfect voor een rustgevende vakantie in een prachtige natuurlijke omgeving.

In de omgeving

Het domein van Ronchinne ligt in Maillen, een deelgemeente Assesse en situeert zicht tussen Dinant en Namen. Op het landgoed zelf kan je heel wat sporten beoefenen zoals tennis, tafeltennis, minigolf en biljart. Je kan er ook fietsen huren om de ruimere omgeving te ontdekken. Het domein is bovendien ideaal voor mooie natuurwandelingen te maken in het glooiende landschap van de Condroz.

Door de centrale ligging tussen Dinant en Namen is het moeilijk kiezen welke stad je gaat bezoeken want beiden hebben verschillende troeven. Waarom geen stadsbezoek brengen aan beiden?

Een bezoek aan de watertuinen van Annevoie is ook een aanrader bij je verblijf in deze regio. Het zeventiende-eeuwse kasteel van Annevoie wordt omringd door een gigantisch park vol met waterwerken. Deze tuinen zijn niet voor niets opgenomen in het Belangrijk Erfgoed van Wallonië.

Op een half uurtje rijden sta je in de grotten van Han. Ideaal voor een uitstapje met de kinderen! Ze kunnen er ondergrondse avonturen beleven en op een leerrijke manier geologische schatten ontdekken. Achteraf kan je ook nog een bezoek brengen aan het wildpark waar maar liefst 650 dieren leven.

Beschikbaarheid en prijzen: Agoda.com


Niet helemaal gevonden wat je zocht? Hier vind je nog andere originele overnachtingen die je kunnen interesseren:
Bijzondere verblijfplaatsen in de natuur
Originele romantische overnachtingen
Unieke overnachtingen met wellnessfaciliteiten
Originele budgetvriendelijke overnachtingen


Deel dit:
Facebooktwitterpinterest

Overzicht

  • 1-4
  • 1
  • Assesse (Maillen)
  • Namen
  • België

Volg ons

Facebooktwitterpinterestinstagram