Bij Uniek overnachten begrijpen we dat reizen meer is dan alleen ergens verblijven. Het gaat om het creëren van herinneringen die een leven lang meegaan. Het ruime aanbod aan accommodaties biedt meer dan dat standaard hotel, B&B of vakantiehuis. Daarom zijn we er trots op om  een zorgvuldig samengestelde selectie van buitengewone accommodaties te tonen aan onze websitebezoekers. Van majestueus kasteel, knus tiny house, sprookjesachtig hobbithuisje, hemels klooster, zalig strandhuis tot avontuurlijke boomhut.

Uniek overnachten wil ervaringen delen

We geloven dat het delen van unieke ervaringen mensen kan inspireren. Wij hebben de meest betoverende plekken ontdekt en delen deze ervaringen graag met jou. We delen onze inzichten en tips zodat jij ook kan genieten van deze bijzondere plekjes.

Iedereen een bijzondere ervaring gunnen

Bij Unieke overnachten geloven we dat iedereen het verdient om af en toe in de watten gelegd te worden. Of het nu gaat om een romantisch weekendje weg, een overnachting met wellness om te relaxen, een avontuurlijke reis met vrienden, een onvergetelijke gezinsvakantie of een rustgevend solo-uitje. Wij kunnen voor elke situatie tips geven voor de perfecte slaapplek zodat een vakantie echt memorabel wordt.

Uniek overnachten wil u tijd besparen

We begrijpen dat het vinden van de juiste accommodatie tijdrovend kan zijn. Daarom hebben we een zorgvuldige selectie gemaakt van bijzondere accommodaties die voldoen aan onze strenge criteria voor originaliteit, comfort, ligging, geschiedenis en inrichting. Dit bespaart jou tijd die je liever besteedt aan het genieten van jouw verblijf.

Overzicht brengen in de massa

Met de overvloed aan accommodaties die tegenwoordig beschikbaar zijn, kan het overweldigend zijn om de perfecte plek te vinden. Wij bieden een overzichtelijke selectie van unieke overnachtingen, zorgvuldig gekozen om aan al jouw wensen te voldoen. Je kan zelf makkelijk selecteren op jouw favoriete bestemming en/of thema.

Heel veel plezier gewenst tijdens jouw vakantie!

Uniek overnachten

BE0757.670.760

info@uniekovernachten.be

Wanmolenstraat 28

2400 Mol

014 89 04 32

uniek overnachten vakantie tips