Hier vind je tips voor originele romantische overnachtingen. Ontdek snel welk bijzondere accommodaties ideaal zijn om romantisch te overnachten met je geliefde.

Altijd al eens in een kerk willen slapen? In hotel Martin's Patershof in Mechelen kan je origineel overnachten in een kerk.
In Oignies-en-Thiérache kan je origineel overnachten in een prachtig natuurhuis midden in de bossen. Ideaal voor een heerlijke Ardennen vakantie!
Dit tiny house ligt op de grens van de Vlaamse Ardennen en het Pays des Collines. Door de hogere ligging heb je er een prachtig uitzicht!
Het Forest Resort Your Nature bevindt zich op een prachtige natuurlocatie in het Henegouwse Antoing. Je kan er een rustgevende vakantie beleven in unieke natuurhuisjes.
Geniet van een avontuurlijke glamping vakantie in deze boomhut met hottub in het Limburgse Maaseik. Geschikt voor 4 personen.
Deze voormalige elektriciteitscabine in het Land van Herve werd omgebouwd tot knus vakantiehuis. Hiermee is het één van de meest bijzondere slaapplekken in België.
Wil je je geliefde verrassen met een bijzondere overnachting? Dan is dit natuurhuisje met hottub in Huldenberg echt een aanrader!
In het hartje van de Ardennen kan je overnachten in een boomhut met sauna én hottub. Ideaal voor een romantische vakantie!
Laat je verrassen en boek een vakantie in een tiny house op een geheime locatie midden in de natuur.
Roompot Hillview Resort Grandvoir opent eind 2023 de deuren. Je kan er logeren in luxueuze lodges of hotelkamers met een mooi uitzicht op het heuvellandschap.
Royaal overnachten in een iconisch gebouw in Oostende, de Koningin der Badsteden. Echt een toplocatie aan de Belgische kust!
Met zijn tweetjes genieten van een onvergetelijke glamping vakantie midden in de prachtige natuur van het Pajottenland!
Meer