Hier vind je tips voor originele romantische overnachtingen. Ontdek snel welk bijzondere accommodaties ideaal zijn om romantisch te overnachten met je geliefde.

Het Forest Resort Your Nature bevindt zich op een prachtige natuurlocatie in het Henegouwse Antoing. Je kan er een rustgevende vakantie beleven in unieke natuurhuisjes.
Het Dormio Wijnhotel Valkenburg is meer dan alleen een accommodatie. Het is een hemelse bestemming voor wijnliefhebbers.
In Zwolle kan je origineel overnachten in een watertoren. Vanuit je hotelkamer en het panoramarestaurant heb je een prachtig uitzicht op de omgeving.
Altijd al eens in een kerk willen slapen? In hotel Martin's Patershof in Mechelen kan je origineel overnachten in een kerk.
Deze unieke bolvormige constructie is ideaal voor een originele romantische overnachting in de Hoge Venen. Geniet vanuit je bed van een prachtige sterrenhemel!
Geniet van een avontuurlijke glamping vakantie in deze boomhut met hottub in het Limburgse Maaseik. Geschikt voor 4 personen.
In Oignies-en-Thiérache kan je origineel overnachten in een prachtig natuurhuis midden in de bossen. Ideaal voor een heerlijke Ardennen vakantie!
Beleef een avontuurlijke glamping vakantie in deze prachtige boomhutten in het Limburgse Maaseik!
Deze voormalige elektriciteitscabine in het Land van Herve werd omgebouwd tot knus vakantiehuis. Hiermee is het één van de meest bijzondere slaapplekken in België.
Wil je je geliefde verrassen met een bijzondere overnachting? Dan is dit natuurhuisje met hottub in Huldenberg echt een aanrader!
In het hartje van de Ardennen kan je overnachten in een boomhut met sauna én hottub. Ideaal voor een romantische vakantie!
Maak je bezoek aan Amsterdam extra speciaal en slaap in een voormalig brugwachtershuisje met uitzicht op het water!
Meer