Uniek overnachten is geen reisbureau en verhuurt zelf geen accommodaties. Wij verwijzen de gebruikers van onze website enkel door naar mogelijke verhuurders.  Uniek overnachten bemiddelt niet tussen gebruikers van onze website en verhuurders.

Uniek overnachten hecht veel belang aan de informatie die getoond wordt op onze website en  social media pagina’s. Desondanks is het toch mogelijk dat door wijzigingen  bij derden of door typefouten toch foutieve informatie verstrekt wordt.  Uniek overnachten is niet verantwoordelijk voor foutieve informatie van derden.

Alle informatie op onze website en social media pagina’s  zijn eigendom van Uniek overnachten en zijn beschermd door de wetten rond copyright. Het kopiëren of reproduceren van deze gegevens is bij wet verboden en strafbaar. De foto’s van de accommodaties blijven eigendom van de verhuurders en vallen ook onder de copyright wetgeving.

Om een goede sfeer te behouden op onze website en social media pagina’s vragen wij onze gebruikers om enkele regels in acht te nemen. Wat is niet toegelaten in reacties:

  • bedreigingen, beledigingen, intimidatie, laster, racisme, discriminatie en andere ongepaste berichten;
  • politieke, ideologische of religieuze uitlatingen;
  • reclame;
  • berichten die in strijd zijn met de Belgische wetgeving.

Bij het overtreden van deze regels zullen de berichten zonder verwittiging verwijderd worden door de beheerders. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker geblokkeerd worden.