Tips voor originele overnachtingen in België: bijzonder hotel, B&B of vakantiehuis. Van tiny house, natuurhuisje, kasteel, klooster, boot, strandhuis tot glamping accommodaties zoals een boomhut, yurt, safaritent, dome,…

Originele accommodaties

Het Forest Resort Your Nature bevindt zich op een prachtige natuurlocatie in het Henegouwse Antoing. Je kan er een rustgevende vakantie beleven in unieke natuurhuisjes.
Altijd al eens in een kerk willen slapen? In hotel Martin's Patershof in Mechelen kan je origineel overnachten in een kerk.
In Oignies-en-Thiérache kan je origineel overnachten in een prachtig natuurhuis midden in de bossen. Ideaal voor een heerlijke Ardennen vakantie!
Vlakbij het strand van Oostende kan je overnachten in een hip en trendy hotel. Ideaal voor een vakantie aan de Belgische kust!
Geniet van een avontuurlijke glamping vakantie in deze boomhut met hottub in het Limburgse Maaseik. Geschikt voor 4 personen.
Wil je graag romantisch overnachten op prachtige locatie midden in de natuur? Dan zijn deze aqualodges in de Condroz de perfecte locatie!
In het Limburgse Bilzen kan je uniek overnachten in de rentmeesterij van het grote kasteeldomein Alden Biesen.
Sprookjes komen echt tot leven wanneer je in dit bijzondere hobbithuisje in het Limburgse Maaseik logeert.
Op dit ruime kasteeldomein aan de Maas kom je helemaal tot rust. Deze locatie is ideaal voor een vakantie voor natuurliefhebbers.
Royaal overnachten in een iconisch gebouw in Oostende, de Koningin der Badsteden. Echt een toplocatie aan de Belgische kust!
Plan je een romantische citytrip in Bergen? Dan kan je uniek overnachten in dit luxueuze klooster met wellness!
Deze unieke bolvormige constructie is ideaal voor een originele romantische overnachting in de Hoge Venen. Geniet vanuit je bed van een prachtige sterrenhemel!
Meer