Ben je op zoek naar een bijzondere overnachting aan een betaalbare prijs? Hier vind je tips om op een budgetvriendelijke manier uniek te overnachten.

In Oignies-en-Thiérache kan je origineel overnachten in een prachtig natuurhuis midden in de bossen. Ideaal voor een heerlijke Ardennen vakantie!
Vlakbij het strand van Oostende kan je overnachten in een hip en trendy hotel. Ideaal voor een vakantie aan de Belgische kust!
Op dit ruime kasteeldomein aan de Maas kom je helemaal tot rust. Deze locatie is ideaal voor een vakantie voor natuurliefhebbers.
Het Dormio Wijnhotel Valkenburg is meer dan alleen een accommodatie. Het is een hemelse bestemming voor wijnliefhebbers.
Dit budgetvriendelijk hostel - hotel in Amsterdam is de ideale uitvalsbasis om de stad in te trekken.
De kubuswoningen in Rotterdam zijn al jarenlang een fenomeen. Wist je dat je ze niet enkel kan bezichtigen maar ook kan blijven slapen?
Ontdek het bruisende Utrecht en verblijf tijdens je citytrip in deze hippe hotspot: een voormalige kerk die omgevormd werd tot ho(s)tel!
Wil je op citytrip vakantie naar Utrecht met het gezin? Dan gaat deze Nijntje kamer ongetwijfeld in de smaak vallen bij de kinderen.
Dit kasteel in Heemskerk is omgetoverd tot een leuk hostel waar je met het hele gezin kan verblijven. Ook voor een vakantie met vrienden is dit een leuke accommodatie.
Dit voormalige kloostergebouw in Sittard is omgetoverd tot een prachtig hotel waar je hemels kan slapen.
Dit natuurhuisje in de Duitse Eifel is ideaal voor natuurliefhebbers die van kamperen houden. Je kan er genieten van een prachtig uitzicht.
Beleef een romantische overnachting in dit elegante kasteel in Nederlands Limburg, het Toscane van Nederland.
Meer