Hier vind je tips voor een originele overnachting met wellness faciliteiten. Kom helemaal tot rust na een wellness met overnachting zodat je batterijen weer opgeladen zijn!

Dit tiny house ligt op de grens van de Vlaamse Ardennen en het Pays des Collines. Door de hogere ligging heb je er een prachtig uitzicht!
Het Forest Resort Your Nature bevindt zich op een prachtige natuurlocatie in het Henegouwse Antoing. Je kan er een rustgevende vakantie beleven in unieke natuurhuisjes.
Geniet van een avontuurlijke glamping vakantie in deze boomhut met hottub in het Limburgse Maaseik. Geschikt voor 4 personen.
Wil je je geliefde verrassen met een bijzondere overnachting? Dan is dit natuurhuisje met hottub in Huldenberg echt een aanrader!
In het hartje van de Ardennen kan je overnachten in een boomhut met sauna én hottub. Ideaal voor een romantische vakantie!
Roompot Hillview Resort Grandvoir opent eind 2023 de deuren. Je kan er logeren in luxueuze lodges of hotelkamers met een mooi uitzicht op het heuvellandschap.
Royaal overnachten in een iconisch gebouw in Oostende, de Koningin der Badsteden. Echt een toplocatie aan de Belgische kust!
Met zijn tweetjes genieten van een onvergetelijke glamping vakantie midden in de prachtige natuur van het Pajottenland!
Beleef een onvergetelijk avontuur in deze prachtige panoramalodges in Zweeds Lapland!
Deze boomhut in Drenthe staat garant voor een avontuurlijke glamping vakantie in Nederland. Inclusief hottub!
In de polders van Blankenberge kan je overnachten in twee stijlvol ingerichte tiny houses. Geschikt voor 4 personen.
Beleef een avontuurlijke glamping vakantie in deze prachtige boomhutten in het Limburgse Maaseik!
Meer