Hier vind je tips voor een originele overnachting met wellness faciliteiten. Kom helemaal tot rust na een wellness met overnachting zodat je batterijen weer opgeladen zijn!

Het Forest Resort Your Nature bevindt zich op een prachtige natuurlocatie in het Henegouwse Antoing. Je kan er een rustgevende vakantie beleven in unieke natuurhuisjes.
Geniet van een avontuurlijke glamping vakantie in deze boomhut met hottub in het Limburgse Maaseik. Geschikt voor 4 personen.
In het Limburgse Bilzen kan je uniek overnachten in de rentmeesterij van het grote kasteeldomein Alden Biesen.
Sprookjes komen echt tot leven wanneer je in dit bijzondere hobbithuisje in het Limburgse Maaseik logeert.
Royaal overnachten in een iconisch gebouw in Oostende, de Koningin der Badsteden. Echt een toplocatie aan de Belgische kust!
Het Dormio Wijnhotel Valkenburg is meer dan alleen een accommodatie. Het is een hemelse bestemming voor wijnliefhebbers.
Plan je een romantische citytrip in Bergen? Dan kan je uniek overnachten in dit luxueuze klooster met wellness!
Beleef een avontuurlijke glamping vakantie in deze prachtige boomhutten in het Limburgse Maaseik!
Wie wil er nu geen vakantie doorbrengen in een uniek stukje Limburgse natuur pal naast het Nationaal Park Hoge Kempen?!
Wil je je geliefde verrassen met een bijzondere overnachting? Dan is dit natuurhuisje met hottub in Huldenberg echt een aanrader!
In het hartje van de Ardennen kan je overnachten in een boomhut met sauna én hottub. Ideaal voor een romantische vakantie!
Roompot Hillview Resort Grandvoir opent eind 2023 de deuren. Je kan er logeren in luxueuze lodges of hotelkamers met een mooi uitzicht op het heuvellandschap.
Meer