Hier vind je tips als je op een bijzondere manier wil overnacht in de natuur. Ontdek alle mogelijkheden om speciaal te slapen in de natuur!

Het Forest Resort Your Nature bevindt zich op een prachtige natuurlocatie in het Henegouwse Antoing. Je kan er een rustgevende vakantie beleven in unieke natuurhuisjes.
In Oignies-en-Thiérache kan je origineel overnachten in een prachtig natuurhuis midden in de bossen. Ideaal voor een heerlijke Ardennen vakantie!
Geniet van een avontuurlijke glamping vakantie in deze boomhut met hottub in het Limburgse Maaseik. Geschikt voor 4 personen.
Wil je graag romantisch overnachten op prachtige locatie midden in de natuur? Dan zijn deze aqualodges in de Condroz de perfecte locatie!
Sprookjes komen echt tot leven wanneer je in dit bijzondere hobbithuisje in het Limburgse Maaseik logeert.
Op dit ruime kasteeldomein aan de Maas kom je helemaal tot rust. Deze locatie is ideaal voor een vakantie voor natuurliefhebbers.
Deze unieke bolvormige constructie is ideaal voor een originele romantische overnachting in de Hoge Venen. Geniet vanuit je bed van een prachtige sterrenhemel!
Beleef een avontuurlijke glamping vakantie in deze prachtige boomhutten in het Limburgse Maaseik!
Deze voormalige elektriciteitscabine in het Land van Herve werd omgebouwd tot knus vakantiehuis. Hiermee is het één van de meest bijzondere slaapplekken in België.
Wie wil er nu geen vakantie doorbrengen in een uniek stukje Limburgse natuur pal naast het Nationaal Park Hoge Kempen?!
Wil je je geliefde verrassen met een bijzondere overnachting? Dan is dit natuurhuisje met hottub in Huldenberg echt een aanrader!
In het hartje van de Ardennen kan je overnachten in een boomhut met sauna én hottub. Ideaal voor een romantische vakantie!
Meer