Hier vind je tips voor originele hostels. Bekijk snel wat de mogelijkheden zijn om op een bijzondere manier te overnachten in een hostel!

Dit budgetvriendelijk hostel - hotel in Amsterdam is de ideale uitvalsbasis om de stad in te trekken.
De kubuswoningen in Rotterdam zijn al jarenlang een fenomeen. Wist je dat je ze niet enkel kan bezichtigen maar ook kan blijven slapen?
Ontdek het bruisende Utrecht en verblijf tijdens je citytrip in deze hippe hotspot: een voormalige kerk die omgevormd werd tot ho(s)tel!
Wil je op citytrip vakantie naar Utrecht met het gezin? Dan gaat deze Nijntje kamer ongetwijfeld in de smaak vallen bij de kinderen.
Dit kasteel in Heemskerk is omgetoverd tot een leuk hostel waar je met het hele gezin kan verblijven. Ook voor een vakantie met vrienden is dit een leuke accommodatie.
Op zoek naar een budgetvriendelijke vakantie aan zee? Dit hostel is gevestigd in een kasteel en ligt op een boogscheut van het strand.
Dit ecologische vakantiehuisje is ideaal als je de batterijen even wil opladen in het midden van de natuur!
Geniet van een welverdiende vakantie in deze prachtige abdij in Nederlands Limburg die op de UNESCO werelderfgoedlijst staat.
In Amsterdam kan je origineel overnachten in een voormalige nachttrein. Het is de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de stad.
Het Wombat’s City Hostel London is een hippe en trendy accommodatie in het centrum van Londen. Het is de ideale uitvalsbasis om de stad te ontdekken!
Plan een budgetvriendelijke citytrip in Gent en logeer in deze trendy indoor camping!