fbpx

Logeren in een trein in Amsterdam

Meer info via Booking.com

Omschrijving originele accommodatie

De Train Lodge Amsterdam is een voormalige nachttrein die omgebouwd werd tot een bijzonder hostel. Je kan er origineel overnachten in één van de treinwagons. Het is een erg leuke accommodatie waar je kan logeren tijdens een citytrip naar Amsterdam.

Je kan er slapen in een driepersoonskamer, een familiekamer voor zes personen, een gemengde slaapzaal of een slaapzaal voor vrouwen. Alle accommodaties beschikken over gemeenschappelijke badkamers en toiletten. Er is verwarming en airco aanwezig in de treinwagons.

De Train Lodge Amsterdam beschikt over een bar met gezellige zitplaatsen. Buiten kan je ook gebruik maken van het zonnige terras.

In de omgeving

De accommodatie bevindt zich op vier kilometer van het centrum van Amsterdam. Als je die afstand liever niet te voet aflegt, dan kan je bij de accommodatie fietsen huren. Je kan uiteraard ook makkelijk met het openbaar vervoer naar het centrum gaan. In de omgeving van de Train Lodge bevinden zich verschillende trein-, tram- en bushaltes.
Er valt heel wat te beleven in Amsterdam. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn:
Rijksmuseum
Zaanse Schans
Anne Frank Huis
Van Gogh museum
Rondvaart op de Amsterdamse grachten
Rembrandt Huis

Hier vind je een overzicht van nog meer bezienswaardigheden in Amsterdam. Ben je van plan om veel bezienswaardigheden te bezoeken? Dan kan de Amsterdam City Card misschien wel voordeliger zijn. Je kan kiezen tussen een City Card voor 1, 2, 3, 4 of 5 dagen. Hiermee krijg je gratis toegang tot meer dan 70 musea, kan je gratis het openbaar vervoer gebruiken en krijg je korting bij verschillende restaurants. Wat ook belangrijk is: met deze stadspas vermijdt je lange wachtrijen zodat er meer tijd overblijft om leuke dingen te doen!

Wist je al dat je in Amsterdam ook verschillende tours met locals kan volgen? Zo kom je ongetwijfeld alle insider tips te weten over de stad!

Meer info via Hotels.com


Niet helemaal gevonden wat je zocht? Hier vind je nog andere originele overnachtingen die je kunnen interesseren:
Originele citytrip accommodaties
Bijzondere hostels
Speciale budgetvriendelijke overnachtingen

Overzicht

  • 1-6
  • Amsterdam
  • Noord-Holland
  • Nederland

Volg ons

Facebooktwitterpinterestinstagram