Hier vind je tips voor originele overnachtingen in de stad. Ontdek alle bijzondere accommodaties voor een onvergetelijke citytrip vakantie!

Vlakbij het strand van Oostende kan je overnachten in een hip en trendy hotel. Ideaal voor een vakantie aan de Belgische kust!
Royaal overnachten in een iconisch gebouw in Oostende, de Koningin der Badsteden. Echt een toplocatie aan de Belgische kust!
Het Dormio Wijnhotel Valkenburg is meer dan alleen een accommodatie. Het is een hemelse bestemming voor wijnliefhebbers.
In Zwolle kan je origineel overnachten in een watertoren. Vanuit je hotelkamer en het panoramarestaurant heb je een prachtig uitzicht op de omgeving.
Plan je een romantische citytrip in Bergen? Dan kan je uniek overnachten in dit luxueuze klooster met wellness!
Dit budgetvriendelijk hostel - hotel in Amsterdam is de ideale uitvalsbasis om de stad in te trekken.
De kubuswoningen in Rotterdam zijn al jarenlang een fenomeen. Wist je dat je ze niet enkel kan bezichtigen maar ook kan blijven slapen?
Maak je bezoek aan Amsterdam extra speciaal en slaap in een voormalig brugwachtershuisje met uitzicht op het water!
Ontdek het bruisende Utrecht en verblijf tijdens je citytrip in deze hippe hotspot: een voormalige kerk die omgevormd werd tot ho(s)tel!
Wil je je citytrip naar Amsterdam extra bijzonder maken? Overnacht dan in dit unieke futuristische design hotel!
Wil je op citytrip vakantie naar Utrecht met het gezin? Dan gaat deze Nijntje kamer ongetwijfeld in de smaak vallen bij de kinderen.
Dit voormalige kloostergebouw in Sittard is omgetoverd tot een prachtig hotel waar je hemels kan slapen.
Meer