Overnachten in een watertoren in Zwolle

Beschikbaarheid en prijzen

Buitengewoon hotel in Zwolle

In Zwolle kan je origineel overnachten in een watertoren die omgebouwd is tot het kleinschalige hotel. Je kan niet alleen vanuit je hotelkamer genieten van een prachtig zicht op de omgeving. De glazen lift die je naar de verdieping van je kamer brengt zorgt ook voor een bijzondere ervaring.

Alle 16 kamers in dit unieke hotel zijn geschikt voor 2 personen. Het zijn ruime kamers van 28m² met een zitgedeelte. De hotelkamers beschikken allemaal over een badkamer met douche en tweepersoonsbad.

Je kan de dag goed beginnen met een uitgebreid ontbijt. Lunchen en dineren kan je in het panoramarestaurant op 55 meter hoogte dat langzaam ronddraait. In ruim twee uur tijd maakt de draaivloer zijn ronde zodat je een wisselend panoramisch uitzicht op de omgeving krijgt. Ongetwijfeld een unieke ervaring! Daarnaast kan je in de bar terecht kan voor een hapje en een drankje.

Bezienswaardigheden in Zwolle

Aan de voet van de watertoren ligt de Koperen Plas, een uniek visdomein van 16 hectare voor karper- en forelvissers. Bij het hotel kan je visbenodigdheden huren.

Op 10 minuten rijden sta je in het centrum van de charmante Hanzestad Zwolle. Je kan de stad te voet verkennen maar je kan ook kiezen voor een rondvaart op de Zwolse grachten. In de winter kan je ook een bezoek brengen aan het Nederlands Ijsbeelden Festival.

Cultuurliefhebbers moeten zeker eens een bezoek brengen aan het Museum de Fundatie in Zwolle. Hier vind je een internationale kunstcollectie terug in een neoklassiek paleis dat uitgebreid werd met een futuristische koepel.

Zin in een wellness verwennerij? In de omgeving kan je terecht bij Sauna & Beauty Ommen voor een heerlijk dagje uit. Er zijn diverse sauna’s en je kan er kiezen uit verschillende lichaamsbehandelingen zoals hot stone massage, relax massage, gezichtsmassage, shiatsu massage, manicure, pedicure,…

Beschikbaarheid en prijzen

Niet helemaal gevonden wat je zocht? Hier vind je nog andere originele overnachtingen die je kunnen interesseren:
Speciale huisdiervriendelijke accommodaties
Origineel logeren in de hoogte

  • 2
  • 1
  • Zwolle
  • Overijssel
  • Nederland