Unieke camper huren

volkswagen busje huren camper

De laatste jaren zijn mobilhome vakanties steeds populairder geworden. De vrijheid om te gaan en staan waar je wil is een enorm voordeel. Staat de locatie je niet aan of is het weer niet goed, dan rij je gewoon verder. Wil jij een camper huren en wil je deze vakantie extra bijzonder maken? Kies dan voor een unieke camper en je vakantie wordt echt helemaal onvergetelijk! 

1. Columbus avontuur in een Volkswagen busje

Beleef je eigen Columbus avontuur in een Volkswagen busje! Je moet wat zoeken om de authentieke T1, T2 of T3 busjes te vinden, maar ze zijn zeker nog te huur.  Rondrijden met zo’n Volkswagen busje is al een belevenis op zich. Dit is veel meer dan gewoon een camper huren. Het staat garant voor een unieke ervaring!

Meer info

Volkswagen busje huren camper

2. Unieke camper huren: een authentieke brandweerwagen

Onder het motto “huur een avontuur” kan je deze bijzondere mobilhome huren. Het is een voormalige brandweerwagen uit 1986 die omgebouwd werd tot een gezellig huis op wielen. De camper is geschikt voor twee personen en is voorzien van een keukentje, mobiel toilet, kampeerdouche en een zonnepaneel. Deze unieke camper kan afgehaald worden in de regio Mechelen. Van daaruit kies jij waar de reis naartoe gaat. Verlaat gerust de asfaltwegen want daar is deze camper voor gemaakt!

Meer info

unieke camper huren roadtrip vakantie
unieke camper huren roadtrip vakantie

3. Vakantie in een dubbeldekker bus

Deze leuke dubbeldekker bus werd omgebouwd tot een outdoor hostel bus. De bus neemt je onder andere mee voor een meerdaagse klimcursus in de Ardennen of een surfcursus aan de Nederlandse kust. Daarnaast kan je ook mee op roadtrip naar IJsland of Schotland.

In de winter staat de bus op een camping in Leiden. Je kan hier komen kamperen met een groep van 9 personen. De bus kan in overleg ook naar een andere locatie gebracht worden. Ideaal dus voor een vakantie met vrienden of familie! Deze bijzondere bus is uitgerust met negen eenpersoonsbedden. Verder biedt de bus ook nog ruimte aan een zithoek, keuken en badkamer. 

Meer info

vakantie groepen dubbeldekker bus hostel
vakantie groepen dubbeldekker bus hostel

4. Roadtrip in een voormalige legerambulance

Deze voormalige legerambulance werd omgebouwd tot een stoere camper. Met deze bijzondere oldtimer ga je ongetwijfeld leuke avonturen tegemoet. Door de lengte van slechts 5 meter kan je er makkelijk mee manoeuvreren. Deze camper is geschikt voor 3 personen en beschikt over een kleine keuken. Erg handig is de fietsendrager voor twee fietsen.

Meer info

Wil jij wel eens een camper huren om op vakantie te gaan? En kies je dan voor een traditionele mobilhome of toch liever een bijzonder exemplaar?

Hou jij van een vakantie in de natuur? Bekijk dan zeker ook deze tips om op een unieke manier te overnachten in de natuur.

Misschien vind je dit ook leuk...

Reacties

 1. Linda schrijft ‘ t op

  Elke keer als ik een Volkswagen busje voorbij zie komen denk ik” Hoe zou dat overnachten nou zijn?

 2. Janet

  Ik heb nog nooit een camper gehuurd, meestal huren we een auto tijdens een roadtrip. Het huren van een camper (of zo’n gave bus) staat zeker hoog op mijn lijstje.

 3. Rory

  Ik ben helaas niet van het kamperen, maar ik weet niet of het nu een foto van een schoolbus of een brandweerwagen was hierboven, maar dat ziet er waanzinnig tof uit. Bij het volkswagen busje moest ik even glimlachen. Dochter van 10 heeft onlangs voor haar verjaardag exact het busje gekregen (Playmobil in samenwerking met Volkswagen). Heel tof.

 4. Nicole Orriëns

  Ik vind die volkswagenbusjes echt enorm leuk. Ik zou er ook zo eentje in onze tuin zetten, en dat dan mijn kantoor was….

 5. Tessa

  Die Volkswagenbussen zijn echt geweldig. Ik heb diverse miniaturen ervan in huis

 6. rachel

  wij hebben nog nooit een camper gehuurd of vakantie in gehouden want wij houden daar niet zo van 😉

 7. Caroline

  Helemaal instawaardig, z’n campervakantie in een oldskool VW busje! Zelf reizen we liever met onze eigen auto en overnachten dan graag in plaatselijke hotelletjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *