fbpx

Unieke camper huren

camper huren nederland columbus schoolbus

De laatste jaren zijn mobilhome vakanties steeds populairder geworden. De vrijheid om te gaan en staan waar je wil is een enorm voordeel. Staat de locatie je niet helemaal aan of is het weer niet zo goed, dan rij je toch gewoon verder. Je neemt je vakantiehuis gewoon mee. Wil jij ook wel eens een camper huren en wil je deze vakantie extra bijzonder maken? Kies dan voor een unieke camper en je vakantie wordt echt helemaal onvergetelijk! 

Columbus avontuur in een omgebouwde schoolbus

Beleef je eigen Columbus avontuur in deze omgebouwde Amerikaanse schoolbus! Rondrijden met deze bus is al een belevenis op zich. Je het er wel een rijbewijs C voor nodig. Dit is veel meer dan gewoon een camper huren. Het staat garant voor een unieke ervaring! In de schoolbus kunnen zes personen slapen. De bus is voorzien van alle comfort zoals een keuken met ruime koelkast en diepvries, douche, toilet en airco. De schoolbus staat in Zwaanshoek, een Nederlands dorpje op amper vijf kilometer van de kust. Het is dus de ideale uitvalsbasis om de kustregio verder te gaan verkennen.

Meer info

Logeer in een authentieke brandweerwagen

Onder het motto “huur een avontuur” kan je deze bijzondere mobilhome huren. Het is een voormalige brandweerwagen uit 1986 die omgebouwd werd tot een gezellig huis op wielen. De camper is geschikt voor twee personen en is voorzien van een keukentje, mobiel toilet, kampeerdouche en een zonnepaneel. Deze unieke camper kan afgehaald worden in de regio Mechelen. Van daaruit kies jij waar de reis naartoe gaat. Verlaat gerust de asfaltwegen want daar is deze camper voor gemaakt!

Meer info

Vakantie in een dubbeldekker bus

Deze leuke dubbeldekker bus werd omgebouwd tot toffe groepsaccommodatie voor 9 personen. Ideaal dus voor een vakantie met vrienden of familie. De bus is uitgerust met drie éénpersoonsbedden en drie stapelbedden. Verder biedt deze bus ook nog ruimte aan een zithoek, keuken en badkamer.  

Meer info

vakantie groepen dubbeldekker bus nederland
vakantie groepen dubbeldekker bus nederland

Met een Volkswagen busje in de bergen

Wil je wel eens de bergen intrekken met een bijzondere camper? Dan is het makkelijker om ter plekke een unieke camper te huren. Slinger in stijl langs de haarspeldbochten van de Dolomieten in dit authentieke Volkswagen busje! Je trekt er in alle vrijheid op uit en kan zo de mooiste plekjes aan rivieren en meren in het noorden van Italië ontdekken.

Meer info

Nog meer tips voor het huren van een bijzondere camper

Volkswagen busje
Oldtimer legerambulance
Legerambulance

Wil jij wel eens een camper huren om op vakantie te gaan? En kies je dan voor een traditionele mobilhome of toch liever een bijzonder exemplaar?

Misschien vind je dit ook leuk...

Reacties

 1. Linda schrijft ‘ t op

  Elke keer als ik een Volkswagen busje voorbij zie komen denk ik” Hoe zou dat overnachten nou zijn?

 2. Janet

  Ik heb nog nooit een camper gehuurd, meestal huren we een auto tijdens een roadtrip. Het huren van een camper (of zo’n gave bus) staat zeker hoog op mijn lijstje.

 3. Rory

  Ik ben helaas niet van het kamperen, maar ik weet niet of het nu een foto van een schoolbus of een brandweerwagen was hierboven, maar dat ziet er waanzinnig tof uit. Bij het volkswagen busje moest ik even glimlachen. Dochter van 10 heeft onlangs voor haar verjaardag exact het busje gekregen (Playmobil in samenwerking met Volkswagen). Heel tof.

 4. Nicole Orriëns

  Ik vind die volkswagenbusjes echt enorm leuk. Ik zou er ook zo eentje in onze tuin zetten, en dat dan mijn kantoor was….

 5. Tessa

  Die Volkswagenbussen zijn echt geweldig. Ik heb diverse miniaturen ervan in huis

 6. rachel

  wij hebben nog nooit een camper gehuurd of vakantie in gehouden want wij houden daar niet zo van 😉

 7. Caroline

  Helemaal instawaardig, z’n campervakantie in een oldskool VW busje! Zelf reizen we liever met onze eigen auto en overnachten dan graag in plaatselijke hotelletjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *