EHBC voor reisliefhebbers

puzzel vakantiefoto

De coronacrisis is alomtegenwoordig. Onze vrijheid wordt beperkt, we moeten verplicht thuiszitten, velen kunnen of mogen niet meer gaan werken en geplande vakanties waar zo hard naar uitgekeken werd worden geannuleerd. Waar hou je je als vakantieliefhebber dan zoal mee bezig tijdens deze vrijgekomen tijd? Hier vind je enkele leuke EHBC (Eerste Hulp Bij Corona) tips voor reisliefhebbers.

Puzzelen maar!

De afgelopen dagen zal je ongetwijfeld al wel eens een gezelschapsspel gespeeld hebben en wie weet ook wel een puzzel. Reisfanaten kunnen oneindig veel puzzels met reisthema’s maken! Het is erg leuk om op deze manier terug te kijken naar een locatie waar je al geweest bent. Of je kan er ook al inspiratie mee opdoen als je de plaats nog op jouw bucket list hebt staan. Wil je nog een stapje verder gaan? Kies dan voor een 3D puzzel of 4D puzzel van jouw favoriete locatie!

Puzzel reizen vakantie
3D Puzzel reizen vakantie
3D puzzel
4D Puzzel reizen vakantie


4D puzzel

Wil je het liever wat persoonlijker maken? Laat dan een puzzel van jouw favoriete vakantiefoto maken. Het is niet enkel een erg leuke bezigheid om vakantieherinneringen op te halen, je kan de puzzel ook inkaderen en tegen de muur hangen. Dat is toch eens iets anders dan een gewone foto.

puzzel eigen vakantiefoto

Vakantiefoto’s bekijken

Eindelijk heb je eens tijd om al die vakantiefoto’s te bekijken. Heerlijk toch om terug te mijmeren naar deze onvergetelijke momenten! Waarom laat je niet meteen een aantal foto’s afdrukken om een leuke photo wall te maken of stel je een mooi fotoboek samen?

vakantie foto photo wall fotoboek

Vind je reisfoto’s van anderen altijd mooier dan de foto’s die je zelf maakt? Misschien is het nu een goed moment om enkele onmisbare fotografietips aan te leren om jouw vakantiefoto’s naar een hoger niveau te tillen. Online vind je verschillende boeken of tutorials over fotografie.

boek reisfotografie tips

Reisinspiratie opdoen

Reizen mag nu tijdelijk niet meer maar reisinspiratie opdoen kan natuurlijk nog wel. Gewoon even alles vergeten en wegdromen naar de toekomst… Hoe ziet jouw droomvakantie er op dit moment uit?

Misschien vind je dit ook leuk...

Reacties

 1. Lizette

  Wat een leuke tips! Het liefst ben ik nu bezig met reis inspiratie op doen voor toekomstige reizen. Maar omdat het allemaal nog zo onzeker is, vind ik terugkijken naar foto’s van vorige reizen ook heel fijn. En erover schrijven natuurlijk 🙂

 2. Leen

  Wauw wat leuk! Ik wist helemaal niet dat 4D puzzels bestonden? Ga ik zeker eens een kijkje naar nemen.

 3. Tani

  Wat leuk allemaal. Ik hou me naast thuiswerken bezig met knutselen met mijn zoontje

 4. Simone

  Super leuk die 4D Puzzels. Was vandaag toevallig nog aan het denken om eens een puzzel te gaan maken!

 5. sandra

  Leuke tips! Ik heb deze namiddag nog naar mijn foto’s van vorige jaren gekeken

 6. KoolFamily

  Super leuk, ik puzzel graag maar heb dat ik geen jaren meer gedaan. Top-idee!!!

 7. Kristof

  Die puzzels zouden echt goed van pas komen nu! Denk dat ik er een paar ga bestellen want momenteel hangen de kinderen nogal veel voor de tv en dat kan zo niet blijven duren.

 8. Xiana

  Leuke tips. Zelf ben ik volop bezig met het inplannen van onze volgende vakantie. We willen graag met de kinderen naar Denemarken dus we kunnen alvast wegdromen. Ook even gespiekt bij de originele accommodaties voor kinderen en die Ravelijn suite ziet er ook zalig uit. Wij overnachten meestal in Bosrijk en vind ik ook heel fijn voor kinderen.

 9. Stefaan De Winter

  Ik ben sinds de lockdown echt kei hard bezig met men eigen plantjes te zaaien, te verzorgen en hoop deze zomer men eerste groentjes te oogsten 🙂 plots kan ik die kleine dingen enorm apprecieren.

 10. Manon

  De puzzels zijn hier ook een grote hit!

 11. rachel

  wat super leuk!! vroeger altijd veel puzzels gemaakt en als ik dit zo weer zie 😀

 12. Joyce – SomedayTodayNL

  Wat leuk dat je een puzzel kunt maken van een eigen vakantiefoto!

 13. Henk

  Wij hebben ook een vakantiefoto laten afdrukken op tiindoek

 14. Cheryl

  Wat een leuke tips! En puzzelen werkt verslavend, als je eenmaal bent begonnen kan ik het heel slecht wegleggen.

 15. Jasmijn Bult

  Wij doen momenteel een puzzel over koningsdag, aangezien dat niet door kan gaan. Maar de reislust is enorm, kan niet wachten tot we weer mogen!

 16. Linda

  Mijn aandacht gaat direct naar de print op de puzzel. Zo’n foto zal ik ook weleens willen maken, zo mooi!

 17. wendy

  Goeie tips. Vooral die van de foto’s. Dat is toch iets waar je normaal niet echt de tijd voor hebt/neemt.

 18. Sherana | Reisenergie.nl

  Leuke blog! Ik denk dat iedereen wel Eerste Hulp bij Corona tips kan gebruiken nu.

 19. Felice Veenman

  nog een reistip:lees boeken van schrijvers uit de landen waar je op vakantie bent geweest. Er gaan hele nieuwe werelden voor je open!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *