De leukste campings met privé sanitair in Nederland

camping nederland prive sanitair

Dichtbij vakanties zullen dit jaar erg populair zijn. Wie graag wil gaan kamperen in Nederland kan op verschillende campings kiezen voor een kampeerplaats met privé sanitair. Veel mensen kiezen hiervoor omwille van de hygiëne maar het heeft ook vele andere voordelen. Zo heb je bijvoorbeeld geen wachtrijen meer waar je moet aanschuiven. Aangezien je de ruimte niet moet delen met anderen kan je je spullen ook gewoon laten staan en moet je niet altijd alles meezeulen. Het privé sanitair ligt meestal vlakbij je kampeerplek dus je hoeft er geen lange wandeling voor te maken. Zeker ’s avonds of ’s nachts is dat een bijkomend voordeel. Wil jij ook gaan kamperen met net dat ietsje meer? Hier vind je alvast een overzicht van enkele leuke campings in Nederland die kampeerplaatsen met privé sanitair aanbieden.

1. Campings met privé sanitair in Zeeland

2. Campings met privé sanitair op de Veluwe

3. Campings met privé sanitair in Drenthe

campings met privé sanitair

4. Campings met privé sanitair in Noord-Holland

5. Campings met privé sanitair in Overijssel

camping nederland prive sanitair

Bol AlgemeenBol Algemeen

6. Meer tips voor een luxueuze kampeervakantie

Zijn jullie al gaan kamperen op één van deze campings? Deel dan zeker en vast hier jullie ervaringen! Vind je in bovenstaande lijst nog niet voldoende inspiratie, kijk dan even hier voor nog meer campings met privé sanitair.

Hou je van een luxueuze kampeervakantie? Bekijk dan zeker onze glamping tips.

Misschien vind je dit ook leuk...

Reacties

 1. Lizette

  Het is mij net iets te luxe. Als we gaan kamperen, houden we juist heel erg van back 2 basic en daar hoort voor mij het delen van de wc en douche bij. Maar ik begrijp wel dat kamperen zo voor een andere doelgroep weer interessanter wordt.

 2. Georgina Lifestyle

  Mooi overzicht. Ik ben helemaal niet van het kamperen, moet er niet aan denken. Als ik het zou doen, dan zou ik voor de luxe variant kiezen. Fijn dat dat in ieder geval bestaat als je een beetje twijfelt. Dit is een goede middenweg.

 3. Beauty By Bibi

  Ik krijg helemaal zin om te kamperen door je artikel! Nu nog het zomerse weer!

  1. Cynthia

   Ik ben niet zo’n kampeerder, maar met privé sanitair klinkt het al wel iets aantrekkelijker

 4. KoolFamily

  Die zien er leuk uit voor mij! Ik hou niet van kamperen, net omwille van dat gedeelde sanitair, maar luxe-kamperen (glamping) daar kan ik me dan weer helemaal wel in vinden…!

 5. Joyce – SomedayTodayNL

  Kamperen is echt helemaal niks voor mij haha. Geef mij dan maar gewoon een Centerparcshuisje ofzo!

 6. Tessa

  Zo te zien gaat kamperen met zijn tijd mee

 7. Jouvence

  Nog nooit gehoord van een camping met privé sanitair, maar het lijkt mij wel erg prettig! Vind het sanitair op de meeste campings nou niet altijd om over naar huis te schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *