Romantisch overnachten in een kapel in Schoten

Beschikbaarheid en prijzen

Romantisch overnachten in een kapel in Schoten

De voormalige kapel van het kasteeldomein Withof in het Antwerpse Schoten is omgebouwd tot een prachtig vakantiehuis. De kapel dateert uit 1900 en is ondertussen voorzien van alle hedendaags comfort. Het vakantiehuis ligt achteraan op het kasteelpark zodat je in een rustgevende en groene omgeving kan genieten van een onvergetelijk verblijf.

De kapel is voorzien van een goed uitgeruste keuken, eettafel en zitgedeelte. De slaapkamer met tweepersoonsbed bevindt zich op de mezzanine. In de woonkamer kan de zetel omgevormd worden tot een slaapbank voor twee kinderen. In de kerktoren is een regendouche ondergebracht.

De bijzondere vakantiewoning ligt aan een grote zwemvijver van 600 m² waar je gebruik van kan maken. Daarnaast kan je ook tot rust komen op het privé terras. Deze unieke accommodatie is dus zowel geschikt voor een romantisch verblijf met zijn tweetjes als een bijzondere gezinsvakantie. Er geldt een minimale verblijfsduur van twee nachten.

Wat te doen in Schoten en omgeving

De omgeving leent zich om mooie natuurwandelingen te maken. Naast het kasteeldomein bevindt zich het Gemeentepark van Schoten, een groen park met heel wat sportmogelijkheden zoals voetbal, padel en atletiek. Ook het nabijgelegen Peerdsbos, Park Vordenstein en het Rivierenhof zijn erg in trek bij natuurliefhebbers.

Er staan twee fietsen ter beschikking zodat je ook de ruimere omgeving kan gaan verkennen. Na amper 8 kilometer fietsen sta je zelfs al in het centrum van Antwerpen. Ook de Kalmthoutse Heide of een route langs de fortengordel rond Antwerpen behoort tot de mogelijkheden.

Beschikbaarheid en prijzen

Niet helemaal gevonden wat je zocht?  Hier vind je nog andere originele overnachtingen die je kunnen interesseren:

  • 2 (+2 kinderen)
  • 1
  • Schoten
  • Antwerpen
  • België