Ben je op zoek naar een luxe overnachting? Kijk dan snel verder voor unieke slaapplekken waar je luxueus kan overnachten.

Altijd al eens in een kerk willen slapen? In hotel Martin's Patershof in Mechelen kan je origineel overnachten in een kerk.
Wil je je citytrip naar Amsterdam extra bijzonder maken? Overnacht dan in dit unieke futuristische design hotel!
Plan je een romantische citytrip in Bergen? Dan kan je uniek overnachten in dit luxueuze klooster met wellness!
Ben je op zoek naar een romantische kasteelovernachting op een unieke locatie in België? Zoek dan niet verder!
Romantisch overnachten in de kapel van kasteeldomein Withof in het Antwerpse Schoten. Een aanrader voor een vakantie met twee!
Op zoek een overnachting met wellness? Op dit kasteeldomein in Nederlands Limburg word je echt helemaal in de watten gelegd!
Citytrip tip: logeer in het hoogste gebouw van Andalusië en geniet van een fenomenaal uitzicht op Sevilla!
Dit luxueuze hotel in Maastricht is ondergebracht in een voormalige kerk. Deze slaapplek maakt je citytrip echt bijzonder!
Beleef een onvergetelijke ervaring in deze voormalige stadspoort van Vlissingen. Hier kan je overnachten aan zee op een toplocatie!
Maak je citytrip in Gent extra bijzonder en logeer in dit luxueuze voormalige postgebouw op een toplocatie in de stad!
Magisch overnachten in het Plopsa Hotel In 2021 opende het gloednieuwe Plopsa Hotel in De Panne! Je kan er origineel overnachten in magische theaterkamers of...
Maak kennis met het Limburgse mijnverleden en overnacht in een voormalig mijngebouw in Maasmechelen. Dit imposante gebouw is ideaal voor een romantische overnachting met twee.
Meer