Hier vind je tips om origineel te overnachten met kinderen. Deze slaapplekken staan garant voor een onvergetelijke vakantie met kinderen.

Het Forest Resort Your Nature bevindt zich op een prachtige natuurlocatie in het Henegouwse Antoing. Je kan er een rustgevende vakantie beleven in unieke natuurhuisjes.
Vlakbij het strand van Oostende kan je overnachten in een hip en trendy hotel. Ideaal voor een vakantie aan de Belgische kust!
Geniet van een avontuurlijke glamping vakantie in deze boomhut met hottub in het Limburgse Maaseik. Geschikt voor 4 personen.
Sprookjes komen echt tot leven wanneer je in dit bijzondere hobbithuisje in het Limburgse Maaseik logeert.
Beleef een avontuurlijke glamping vakantie in deze prachtige boomhutten in het Limburgse Maaseik!
In het Limburgse Peer kan je bijzonder overnachten in een vakantiehuis in dierenthema. Ideaal voor een onvergetelijke gezinsvakantie!
De kubuswoningen in Rotterdam zijn al jarenlang een fenomeen. Wist je dat je ze niet enkel kan bezichtigen maar ook kan blijven slapen?
Beleef een onvergetelijk avontuur in deze prachtige panoramalodges in Zweeds Lapland!
Deze boomhut in Drenthe staat garant voor een avontuurlijke glamping vakantie in Nederland. Inclusief hottub!
Beleef een onvergetelijke vakantie met het gezin in vakantiepark Molenwaard en breng een bezoek aan Avonturenboerderij Molenwaard.
Is jouw dochter of zoon een echte pony liefhebber? Dan gaat deze pony cottage in het Limburgse Peer zeker in de smaak vallen!
Beleef een onvergetelijke kampeervakantie in de Ardennen en logeer in deze leuke glamping tenten.
Meer