Ben je op zoek naar een originele slaapplek voor een grote groep? Bekijk dan zeker onze tips voor een unieke groepsaccommodatie!

Wie wil er nu geen vakantie doorbrengen in een uniek stukje Limburgse natuur pal naast het Nationaal Park Hoge Kempen?!
Beleef een onvergetelijke vakantie met het gezin in vakantiepark Molenwaard en breng een bezoek aan Avonturenboerderij Molenwaard.
Deze groepsaccommodatie in Trois-Ponts is ideaal om een vakantie door te brengen met familie, vrienden of een teambuilding met collega’s.
Aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen kan je logeren in unieke natuurhuisjes die geschikt zijn voor 2 tot 8 personen.
Beleef een uniek avontuur en breng je vakantie door op een privé eiland in Nederland!
Beleef een onvergetelijke kampeervakantie in de Ardennen en logeer in deze leuke glamping tenten.
Trek erop uit in deze dubbeldekker bus en beleef de leukste avonturen! Wil jij ook een eigen Columbus vakantie beleven?
Op zoek naar een bijzondere slaapplek voor een vakantie met vrienden of familie? Wat dacht je van dit kasteel in het Meetjesland?
Plan je binnenkort een citytrip met vrienden of familie? Dan is deze woonboot in Rotterdam misschien wel een leuke slaapplek.
Deze vakantiewoning in La Roche-en-Ardenne biedt een fenomenaal uitzicht op de regio en is ideaal voor een vakantie met familie of vrienden!
Deze zelfgemaakte houten chalet biedt onderdak aan 10 personen. Ideaal voor een ontspannen familie- of vriendenweekend!
Ben je nog op zoek naar een bijzondere groepsaccommodatie voor een vakantie met vrienden of familie? Dit kasteel is echt een aanrader!
Meer