Maak je vakantie in de Ardennen extra speciaal. Hier vind je tips om origineel te overnachten in de Ardennen.

Deze unieke bolvormige constructie is ideaal voor een originele romantische overnachting in de Hoge Venen. Geniet vanuit je bed van een prachtige sterrenhemel!
In Oignies-en-Thiérache kan je origineel overnachten in een prachtig natuurhuis midden in de bossen. Ideaal voor een heerlijke Ardennen vakantie!
In het hartje van de Ardennen kan je overnachten in een boomhut met sauna én hottub. Ideaal voor een romantische vakantie!
Roompot Hillview Resort Grandvoir opent eind 2023 de deuren. Je kan er logeren in luxueuze lodges of hotelkamers met een mooi uitzicht op het heuvellandschap.
Ben je op zoek naar een unieke glamping accommodatie in de Ardennen? Deze “love bubble” is ideaal voor avontuurlijke natuurliefhebbers!
Deze groepsaccommodatie in Trois-Ponts is ideaal om een vakantie door te brengen met familie, vrienden of een teambuilding met collega’s.
TinyParks “Laidback Valley” in Saint-Hubert is een bijzondere plek waar je in verschillende leuke tiny houses kan overnachten.
Beleef een onvergetelijke kampeervakantie in de Ardennen en logeer in deze leuke glamping tenten.
Deze vakantiewoning in La Roche-en-Ardenne biedt een fenomenaal uitzicht op de regio en is ideaal voor een vakantie met familie of vrienden!
Ben je op zoek naar een bijzondere glamping accommodatie in de Ardennen? Wat dacht je dan van deze leuke igluhut?
In Durbuy kan je origineel overnachten in een prachtig ingericht vakantiehuis vol met authentieke elementen die een harmonieus geheel vormen.
Beleef een onvergetelijke vakantie met je gezin op een boerderij in de Ardennen!
Meer