fbpx

Uniek vakantiehuis in Durbuy

Beschikbaarheid en prijzen

 

Omschrijving originele accommodatie

In Wéris, een deelgemeente van Durbuy, kan je origineel overnachten in een voormalige boerderij. Het vakantiehuis is echt uniek door zijn prachtige inrichting vol met authentieke elementen die een harmonieus geheel vormen. Zo is er een prachtige trap met rotselementen en een bijzondere houtkachel in de vorm van een motorkap. In elk hoekje van het huis ontdek je wel iets unieks.

In dit uniek vakantieverblijf kunnen 7 personen origineel overnachten in de 3 slaapkamers. Het huis beschikt ook over 2 mooie badkamers. In de gezellige leefruimte vindt je ook een prachtig ingerichte open keuken met retro elementen terug. Om helemaal tot rust te komen kan je gebruik maken van de sauna. 

Buiten beschik je over een privé terras met een mooi uitzicht. Er is ook nog een ruime tuin die gedeeld wordt met de gasten van het aanpalende vakantiehuis. Indien gewenst kan je dit huis mee huren zodat je op vakantie kan met een groep van 12 personen.

In de omgeving

Vlakbij het vakantiehuis kan je een wandeling maken langs de megalietensite van Wéris megalieten. Megalieten zijn door de mens geplaatste stenen of constructies van stenen zoals dolmen en menhirs. Het glooiend landschap is ook ideaal om mooie natuurwandelingen te maken.

Durbuy is dan wel de kleinste stad van België maar is toch één van de toeristische trekpleisters van het land. Deze middeleeuwse stad gelegen aan de rivier de Ourthe heeft een gezellig centrum met smalle geplaveide straatjes, historische huizen en mooie pleintjes.

Ook voor avonturiers valt er heel wat te beleven zoals kajakken op de Ourthe of Durbuy Adventure, het grootste avonturenpark in België. Ook het labyrint van Barvaux en de grotten van Hotton zijn zeker een bezoek waard.

 

Beschikbaarheid en prijzen


Niet helemaal gevonden wat je zocht? Hier vind je nog andere originele overnachtingen die je kunnen interesseren:
Originele groepsaccommodaties
Speciale romantische overnachtingen
Bijzondere accommodaties met wellnessfaciliteiten
Unieke budgetvriendelijke overnachtingen

Overzicht

  • 7
  • 3
  • Durbuy
  • Luxemburg
  • België

Volg ons

Facebooktwitterpinterestinstagram