fbpx

Slapen achter de tralies in Roermond

Beschikbaarheid en prijzen

 

Omschrijving originele accommodatie

De voormalige gevangenis van Roermond is omgebouwd tot het luxueuze vijfsterrenhotel Het Arresthuis. Je kan in dit bijzondere hotel origineel overnachten in verschillende types van kamers. Enkele voormalige cellen zijn omgebouwd tot comfortabele hotelkamers voor maximaal 2 volwassenen.

De recreatieruimtes van de voormalige gevangenis zijn omgebouwd tot luxueuze designkamers. In de voormalige directeursvertrekken en de sporthal van de gevangenis bevinden zich nu 4 luxueuze suites: De Advocaat, De Cipier, De Rechter en De Directeur.

’s Morgens kan je de dag goed starten met een uitgebreid ontbijtbuffet. In restaurant Damianz kan je genieten van een heerlijke lunch of diner waarbij het gebruik van verse seizoensproducten centraal staat. Voor een drankje kan je terecht in de hotelbar.

Het Arresthuis beschikt over een sauna die gratis toegankelijk is voor hotelgasten. Je kan ook een massagebehandeling in je eigen kamer boeken zodat je je in alle rust en privacy kan laten verwennen.

In de omgeving

Het Arresthuis biedt zelf een leuke rondleiding aan in de voormalige gevangenis waarbij je meer informatie krijgt over de geschiedenis van het gebouw. Bij het hotel kan je ook fietsen huren zodat je Roermond en de nabije omgeving makkelijk kan verkennen.

Je kan Roermond ontdekken via de Roermondjes. Dit zijn interactieve informatieborden die over de stad verspreid staan. Via een app kan je zelf een sightseeing route uitstippelen langs de verschillende Roermondjes. Handiger kan bijna niet!

In de mooie binnenstad van Roermond vind je prachtige historische gebouwen, kerken en gezellige pleintjes. Eén van de blikvangers van de stad is de gotische Sint-Christoffelkathedraal.

Roermond ligt aan het water en via rederij De Corporaal kan je bootrondvaarten maken. De rondvaart vertrekt vanaf de Roerkade en van daaruit passeer je langs de oude stad, de rivier de Roer, de Maas en de Maasplassen.

De shopaholics kunnen zich helemaal uitleven in het shoppingparadijs Designer Outlet Roermond. In het Outlet Center zijn er zijn maar liefst 200 winkels, cafés en restaurants.

 

Beschikbaarheid en prijzen


Niet helemaal gevonden wat je zocht? Hier vind je nog andere originele overnachtingen die je kunnen interesseren:
Speciale overnachtingen in een gevangenis
Luxueuze originele overnachtingen

Overzicht

  • 2
  • 1
  • Roermond
  • Limburg
  • Nederland

Volg ons

Facebooktwitterpinterestinstagram