fbpx

Logeren in een Zaans huisje in Zaandam

Beschikbaarheid en prijzen

 

Omschrijving originele accommodatie

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam is een hotel in Zaandam dat in 2010 zijn deuren opende. Het opvallende gebouw bestaat uit een zeventigtal kleurrijke Zaanse huisjes die op mekaar gestapeld zijn. Deze unieke constructie staat garant voor een originele overnachting!

De 160 kamers van Inntel Hotels Amsterdam Zaandam zijn modern ingericht maar vertonen toch een link met de geschiedenis, de producten of beroemde families van de Zaanstreek. Dit alles zorgt ervoor dat je kan overnachten in een authentiek kader.

Na een originele overnachting kan je de dag goed starten met een uitgebreid ontbijtbuffet in de ontbijtzaal. Voor de lunch en het diner kan je terecht in het hotel-restaurant Puur Saen. In de gezellige bar van het hotel ben je welkom voor een drankje.

In het wellness center van Inntel Hotels Amsterdam Zaandam vind je niet alleen een fitness en zwembad terug maar ook een sauna en Turks stoombad.

In de omgeving

Zaandam ligt in de provincie Noord-Holland, net ten noorden van Amsterdam. Zaandam is beroemd door de Zaanse Schans die jaarlijks honderdduizenden bezoekers van over de ganse wereld trekt. De Zaanse Schans is een groot openluchtmuseum met authentieke houten huisjes, windmolens, werkplaatsen en schuren. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn:
– een bezoek aan diverse ambachtslieden zoals een kaasmakerij, een klompenmakerij, het wevershuis, een tinnengieterij,…
– het Czaar Peterhuisje, één van de oudste houten huisjes dat dateert uit 1632
– een rondvaart over de rivier de Zaan
– het Zaans museum
– …

In de omgeving zijn ook talrijke mooie wandel- en fietsroutes zodat je de regio makkelijk kan verkennen. Vlakbij Inntel Hotels Amsterdam Zaandam kan je fietsen huren bij het Fietsenpakhuis.

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam bevindt zich op een treinrit van amper 12 minuten naar het centrum van Amsterdam. Dé ideale uitvalsbasis dus om Amsterdam te verkennen. De leukste activiteiten in de hoofdstad van Nederland vind je hier.

 

Beschikbaarheid en prijzen


Niet helemaal gevonden wat je zocht? Hier vind je nog andere originele overnachtingen die je kunnen interesseren:
Bijzondere overnachtingen met wellness
Speciale huisdiervriendelijke accommodaties

Overzicht

  • 2
  • 1
  • Zaandam
  • Noord-Holland
  • Nederland

Volg ons

Facebooktwitterpinterestinstagram