Bijzondere groepsaccommodaties

groepsaccommodatie vakantiehuis groepen

Plan je binnenkort een vakantie met vrienden of familie? Of wil je met jouw collega’s op meerdaagse teambuilding? Dan vind je hier tips voor bijzondere groepsaccommodaties zodat het verblijf extra speciaal gemaakt wordt.  

1. Logeren in een kasteel in het Meetjesland

In het Oost-Vlaamse Assenede kan je op een royale manier logeren in een prachtig kasteel. Deze groepsaccommodatie is geschikt voor 24 personen. Er zijn 9 slaapkamers en 4 badkamers aanwezig. De authentieke sfeer van het kasteel is nog helemaal bewaard gebleven. In de voormalige wijnkelder is nu een gezellige bar ondergebracht. Daarnaast beschikt het sprookjesachtige kasteel over een grote Engelse tuin met kasteelgracht. Het is de ideale uitvalsbasis om het mooie Meetjesland te gaan ontdekken.

Meer info
uniek overnachten kasteel meetjesland groepsaccommodatie
uniek overnachten kasteel meetjesland vakantiehuis groepen

2. Bijzonder slapen in een watertoren in Vlissingen

De voormalige watertoren van Vlissingen is omgebouwd tot een unieke vakantiewoning voor groepen. In het bijzondere gebouw kunnen 16 personen logeren. Er zijn 7 slaapkamers en 3 badkamers aanwezig. De watertoren beschikt over alle nodige comfort zoals een keuken, eet- en zitruimte, een ontspanningsruimte en een ruime tuin. Er is zelfs een sauna om heerlijk te relaxen. Extra kers op de taart is de ligging op amper 200 meter van het strand! Deze unieke groepsaccommodatie is dan ook perfect voor een zalige vakantie in Zeeland.

Meer info
origineel overnachten watertoren groepsaccommodatie

3. Origineel overnachten in een watermolen in de Condroz

In het Naamse Florennes kan je origineel overnachten in een watermolen uit de dertiende eeuw die gerestaureerd werd tot ecologisch vakantiehuis. De warmtepomp wordt zelfs aangedreven door het waterrad. Deze groepsaccommodatie biedt onderdak aan 10 personen. Er zijn 5 slaapkamers en 6 badkamers aanwezig. Het is ook een huisdiervriendelijke accommodatie want er zijn 3 huisdieren welkom. Rust en ruimte zijn ook grote troeven van dit vakantiehuis voor groepen.

Meer info
bijzonder overnachten watermolen condroz groepsaccommodatie
bijzonder overnachten watermolen condroz vakantiehuis groepen

4. Uniek overnachten op een boot in Rotterdam

Plan je met familie of vrienden een citytrip naar Rotterdam? Dan is deze boot een echte aanrader om te verblijven. De boot biedt onderdak aan 12 personen en beschikt over 6 slaapkamers en 6 badkamers. Daarnaast is er een modern ingerichte woonkamer, keuken en gezellig terras aanwezig. De boot ligt op een rustige ligging maar toch in het centrum van Rotterdam. Ideaal dus voor een onvergetelijke vakantie met vrienden of familie.

Meer info
origineel overnachten boot citytrip rotterdam groepsaccommodatie
origineel overnachten boot citytrip rotterdam vakantiehuis groepen

5. Hemels slapen in een klooster in Haspengouw

In het Limburgse Zepperen, een dorpje in Sint-Truiden, kan je uniek overnachten in een voormalig Karmelietenklooster. Dit bijzondere vakantiehuis voor groepen is geschikt voor 28 personen. Er zijn 11 slaapkamers en 9 badkamers aanwezig. Het is de ideale uitvalsbasis om de fruitstreek te gaan ontdekken met zijn prachtige bloesems in het voorjaar. Ook Sint-Truiden is een erg leuke stad om te bezoeken.

Meer info
uniek overnachten klooster haspengouw groepsaccommodatie
uniek overnachten klooster haspengouw vakantiehuis groepen

6. Logeren in een luxueuze boomhut in Drenthe

Aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld kan je dromen tussen de bomen in een boomhut. Boomvilla is misschien een gepastere naam voor deze bijzondere glamping slaapplek. Je kan er uniek overnachten met 7 personen. De boomhut is erg luxueus ingericht en biedt een ongezien comfort. Zo is er zelfs vloerverwarming aanwezig.

Meer info
bijzonder overnachten glamping boomhut groepsaccommodatie
bijzonder overnachten glamping boomhut vakantiehuis groepen

7. Speciaal slapen in een school in de Ardennen

De voormalige basisschool van Ortho, een deelgemeente van La Roche-en-Ardenne, werd omgebouwd tot een leuke groepsaccommodatie. Je kan er speciaal overnachten met een groep tot 24 personen. Er zijn 8 slaapkamers en 6 badkamers aanwezig. Buiten is er een volledig omheinde tuin zodat de kinderen veilig kunnen spelen. Ook huisdieren zijn welkom in dit vakantiehuis voor groepen.

Meer info
uniek overnachten school ardennen groepsaccommodatie
uniek overnachten school ardennen vakantiehuis groepen

8. Unieke groepsaccommodatie in La Roche-en-Ardenne

Hubermont is een dorpje in La Roche-en-Ardenne. Je kan er op een bijzondere manier logeren in een vakantiehuis voor groepen met een prachtig uitzicht op de omgeving. Door de hogere ligging op een heuvel heb je echt een mooi zicht op de Ourthe vallei. Deze groepsaccommodatie is geschikt voor 20 personen. Er zijn 10 slaapkamers en 10 badkamers aanwezig. Ideaal dus voor een vakantie in de Ardennen met vrienden of familie.

Meer info
origineel overnachten ardennen groepsaccommodatie
origineel overnachten ardennen vakantiehuis groepen

Niet helemaal gevonden wat je zocht? Hier vind je nog meer unieke groepsaccommodaties.

Misschien vind je dit ook leuk...

Reacties

 1. Linda schrijft ’t op

  Wat een originele overnachting, op een boot slapen lijkt me wel wat.

 2. Jouvence

  Wat leuk om te overnachten in een watermolen of in een klooster!

 3. Wanda

  Ik zie het nog niet zo snel gebeuren dat we met een hele groep een weekendje weggaan, maar mocht het er ooit van komen, dan lijkt mij dat kasteel wel een super leuke plek om te overnachten.

 4. Amina

  Heeeel nice, deze accommodaties. Een kasteel lijkt me echt geweldig, maar ik vind de inrichting altijd zo gedateerd. Overnachten op de boot in Rotterdam lijkt me ook top!

 5. Mitchel

  In de boomhut logeren komt het meest in de richting van mijn droom: wonen in een huis vlakbij de bosrand.

 6. Tessa

  Wat een gave plekken. Met mijn opleiding kunstgeschiedenis hebben we een keer 10 dagen in een villa in Florence overnacht. Dat was echt geweldig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *