Leuke cadeaus voor reisliefhebbers

origineel overnachten cadeau reisliefhebber

Ben je op zoek naar een leuk verjaardagscadeau voor iemand die graag reist? Of zoek je al inspiratie voor een cadeau voor met de feestdagen? Lees dan snel verder want hier vind je ongetwijfeld enkele toffe ideeën!

1. Geef een scratch map cadeau

Een scratch map of een kraswereldkaart is een wereldkaart waarop je de landen die je al bezocht hebt kan weg krassen. Zo creëer je een persoonlijke wereldkaart en kan je makkelijk bijhouden in welke landen je al geweest bent.

Het is niet alleen een leuk cadeau om te geven aan iemand die graag en veel op reis gaat. Ook voor jezelf is het een tof hebbeding. Je kan de wereldkaart ook inkaderen of als poster op de muur hangen!

2. Bagageweegschaal

Iedereen die al eens met het vliegtuig op reis geweest is heeft zich deze vraag al wel eens gesteld: weegt mijn bagage niet te veel? De steeds strenger wordende bagagevoorschriften zorgen ervoor dat er meer en meer gecontroleerd wordt op het gewicht van de bagage.

Hiervoor is een bagageweegschaal zeer handig. Zo kan je je bagage niet alleen thuis wegen voor je vertrekt. Doordat de bagageweegschaal zo compact is kan je het makkelijk meenemen op reis zodat je je bagage ook kan wegen vooraleer je terug naar huis gaat. Wist je trouwens dat er ook speciale lichtgewicht koffers zijn? Zo kan nog meer spullen in je koffer steken!

3. Paspoorthoesje

De meesten onder ons hebben wel een hoesje voor de smartphone maar wist je dat er ook beschermhoesje zijn voor je paspoort? Met een paspoorthoesje blijft je paspoort altijd mooi bewaard.

Er zijn heel wat leuke modellen zoals een paspoorthoesje met een wereldkaart of mooie kleurrijke hoesjes. Het ideale cadeau voor reisliefhebbers!

4. Bucketlist boek voor op reis

Dit humoristische doe-boek voor reizigers bevat 250 grappige en originele items die je kan afvinken van je bucketlist. Sommige opdrachten zijn makkelijk te verwezenlijken, andere opdrachten zijn dan weer een grotere uitdaging.

Een afscheidsfeest organiseren vooraleer je op citytrip gaat, een hilarisch out-of-office bericht instellen voor je vertrekt, alpaca’s knuffelen in Peru,… Het Bucketlist boek voor op reis is een inspiratiebron om nieuwe dingen te doen zowel vooraleer je vertrekt als tijdens de reis.

5. Geef een unieke overnachting cadeau

Ken je iemand die graag op vakantie gaat en houdt van bijzondere slaapplekken? Waar dan geen cadeaubon om uniek te overnachten als cadeau geven?

6. Juweel met wereldkaart

Een juweel in de vorm van een wereldkaart is altijd een leuk cadeau voor iemand die graag op reis gaat. Je kan kiezen tussen een halsketting, armband, ring of oorbellen. Er zijn goudkleurige, zilverkleurige en  rosékleurige sieraden. Welke vind jij het leukst?

Misschien vind je dit ook leuk...

Reacties

 1. Linda Meester

  Vooral het sieraad vind ik erg origineel en goed gevonden. Dit jaar geen reisliefhebbers tussen de lootjes

 2. Mirjam Hart

  Wat een mooie cadeaus. Ik ben niet zo’n fanatieke reiziger, maar zo’n armbandje met wereldbol zou ik zelfs om m’n arm willen!

 3. Alexandra

  Het armbandje met wereldbol kende ik nog niet. Ik vind dit ook het leukste cadeau.

 4. Sherana | Reisenergie.nl

  Wauw, de goudkleurige wereldbol halsketting met een hartje is echt prachtig!

 5. Cynthia

  Mijn zwager en schoonzus zijn echte globetrotters. Dit is vast wel iets voor hen!

 6. KoolFamily

  De scratch map heb ik, maar het juweel lijkt me echt top!

 7. Nicole Orriëns

  Ik vind dat paspoorthoesje zo leuk! Die zou ik zo kopen en ik heb niet eens een paspoort : )

 8. Gabrielle

  Leuke tips inderdaad, ik heb ze allemaal al, behalve het armbandje. Die vind ik wel echt te gek dus ik ga hem op mijn verlanglijstje zetten!

 9. Wanda

  Dat armbandje vind ik echt super joh, net als die scratch kaart. Op mijn lijstje voor kerst heb ik wel een aantal reisgidsen staan, dus ik ben benieuwd wat het gaat worden.

 10. Saskia

  Een mooi paspoort hoesje, of iets om alle reispapieren samen in op te bergen. Heb voor onze reis naar Florida best staan klungelen met alle paperassen en paspoort en zo

 11. Anja

  Die ketting is echt geweldig en zou een mooi cadeau zijn voor mensen die graag reizen

 12. Georgina Lifestyle

  Wat een leuke tips! Het sieraad vind ik het mooist. Een paspoorthoesje en weegschaal heb ik al, supernuttig.

 13. hippiemeisje

  Dat juweel heeft wel iets, zou je ook kunnen gebruiken als “ik ben een wereldburger” of zoiets. 😉

 14. Rory

  Die armband! En toen ik doorklikte de ketting! Erg leuk en origineel. Zo’n scratch wereldkaart had ik al eens van gehoord en vind ik ook erg leuk. Ik vind out-of-office berichten instellen altijd erg nuttig, maar sinds ik vanuit huis werk en ondernemer ben vind ik het ook een tikje spannend (ook al staat mijn huisadres er niet bij).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *