Vakantie op een boot in de Maasvallei

Beschikbaarheid en prijzen

Vakantie op een boot in de Maasvallei

Wil jij je vakantie wel eens doorbrengen op het water? In jachthaven De Spaanjerd in het Limburgse Kinrooi kan je overnachten op vier types van boten: compact, comfort M, comfort XL en LuxBoot. Kies jouw ideale woonboot afhankelijk van jouw gezelschap: romantisch met zijn tweetjes, met het gezin, vrienden of familie.

De boten zijn geschikt voor twee tot zes personen en beschikken over één tot twee slaapkamers. Je hebt er hetzelfde comfort als in een vakantiewoning. In alle woonboten zijn een keuken en toilet aanwezig. De comfort M en XL en de LuxBoot beschikken ook over een douche.

Van 15 maart tot en met oktober worden de boten varend verhuurd, buiten deze periode enkel stilliggend. Wanneer je een schipperstraining van een uur gevolgd hebt, mag je zelf varen met de compact boot en de comfort M en XL. Met de LuxBoot mag je niet zelf varen, maar is het wel mogelijk om een schipper in te huren.

Bezienswaardigheden in Kinrooi en omgeving

Jachthaven De Spanjaard ligt in het rivierlandschap tussen Belgisch en Nederlands Limburg. Beleef het unieke gevoel van vrijheid tijdens het varen met je boot! De Maas en de Maasplassen zijn ideaal om mooie vaartochten te maken langs dorpjes zoals Maaseik, Kessenich of het witte stadje Thorn.

Op een aantal locaties kan je voor anker gaan. Zwemmen in het water of heerlijk niets doen op het dek met een goed boek en een lekker drankje. Of gewoon genieten van de natuur zoals een familie eenden of zwanen die passeert. Heerlijk toch!

In de regio vind je ook talrijke mooie wandel- en fietsroutes terug. Trek je graag een dag de stad in? Dat kan makkelijk in Roermond dat op amper vijftien kilometer ligt. Winkelliefhebbers kennen ongetwijfeld het Designer Outlet Roermond al. Maasmechelen Village, het outlet shopping center in Maasmechelen, ligt ook binnen handbereik.

Beschikbaarheid en prijzen

Niet helemaal gevonden wat je zocht?  Hier vind je nog andere originele overnachtingen die je kunnen interesseren:

  • 2 tot 6
  • 1 tot 2
  • Kinrooi
  • Limburg
  • België / Nederland