fbpx

Vakantie in een tiny house in het Meetjesland

Beschikbaarheid en prijzen

 

Omschrijving originele accommodatie

Watervliet is een deelgemeente van het Oost-Vlaamse Sint-Laureins. Dit landelijk gelegen polderdorp bevindt zich tegen de Nederlandse grens. Je kan er uniek overnachten in een leuk tiny house dat tussen de velden staat. Vanuit dit natuurhuisje heb je een weids zicht op de omliggende natuur. Ideaal dus om de batterijen terug op te laden!

Het tiny house lijkt op het eerste gezicht klein maar alles is aanwezig om er een leuke vakantie door te brengen. Er kunnen zelfs 4 personen origineel overnachten. Er zijn 2 slaapkamers en een badkamer met douche en toilet aanwezig. Verder beschikt het natuurhuisje over een compacte keuken en een knusse eethoek.

Buiten op het terras is het de ganse dag goed vertoeven. Je kan er de dag goed beginnen met een ontbijt met een zicht op de natuur. Ook ’s avonds is het er ideaal om met een lekker drankje te relaxen bij de ondergaande zon.

In de omgeving

Het prachtige polderlandschap leent zich erg goed voor mooie wandelingen te maken. Maar het waterlandschap van het Meetjesland kan je ook goed met de fiets verkennen. De Krekenroute brengt je langs kreken, pittoreske dorpen, bossen en weilanden.

In het Provinciaal Streekcentrum Huysmanhoeve in Eeklo kom je alles te weten over het Meetjesland. Je kan er kennismaken met de geschiedenis, cultuur en natuur van de regio.

Ook een daguitstap naar zee behoort tot de mogelijkheden. Op amper een half uurtje rijden vanuit Watervliet sta je al aan de Belgische of Zeeuwse kust. Natuur- en vogelliefhebbers kunnen dit ook combineren met een bezoek aan het Zwin, een natuurgebied op de Belgisch-Nederlandse grens. Dit natuurpark wordt niet voor niets de internationale luchthaven voor vogels genoemd.

 

Beschikbaarheid en prijzen


Niet helemaal gevonden wat je zocht? Hier vind je nog andere originele overnachtingen die je kunnen interesseren:
Speciale glamping overnachtingsmogelijkheden
Bijzondere verblijfplaatsen in de natuur
Originele romantische overnachtingen
Unieke budgetvriendelijke verblijfplaatsen

Overzicht

  • 4
  • 2
  • Watervliet (Sint-Laureins)
  • Oost-Vlaanderen
  • België

Volg ons

Facebooktwitterpinterestinstagram