fbpx

Uniek overnachten in dierenpark Pairi Daiza

Beschikbaarheid en prijzen

 

Omschrijving originele accommodatie

Wil je graag een unieke ervaring beleven in eigen land? In het dierenpark Pairi Daiza kan je origineel overnachten op het park zelf. Je slaapt er tussen de dieren en vanuit je accommodatie heb je ook een uniek zicht op de dieren. Ideaal dus voor een onvergetelijke vakantie met het gezin! Je verblijft er op basis van half pension inclusief ontbijt en avondeten in het restaurant Octopus. Een vakantie zonder zorgen met andere woorden.

Je kan er uniek overnachten in het Paddling Bear Hotel, een hotel met 30 kamers dat zich vlakbij de zeeleeuwen bevindt. De hotelkamers bieden onderdak aan 1 tot 4 personen. Het lijkt wel alsof het hotel zich in Canada of Alaska bevindt. Het typische rode houten gebouw en de authentieke inrichting brengen je direct in de sfeer. Vanuit je hotelkamer heb je een prachtig zicht op de grootste zeeleeuwen ter wereld.

In Native Village kan je origineel overnachten in één van de 10 houten vakantiehuisjes in traditionele Indiaanse stijl. Het interieur is echt met zorg uitgekozen! Vanuit deze bijzondere accommodaties kijk je uit op de beren en de damherten. De huisjes met 2 slaapkamers zijn geschikt voor gezelschappen tot 8 personen.

In de omgeving

Je overnachting in Pairi Daizi is inclusief toegang tot het dierenpark op de dag van aankomst tot de dag van vertrek. ’s Morgens mag je een uur vroeger in het park dan de dagjestoeristen. Pairi Daiza is ingedeeld in acht verschillende werelden. Doordat je verblijft op het park krijg je zelfs 24u/24 toegang tot twee van deze werelden.

Je krijgt enerzijds toegang tot The Last Frontier waar beren, wolven, damherten, poema’s en zeeleeuwen leven. Anderzijds krijg je toegang tot The Land of the Cold met de Siberische tijgers, ijsberen, rendieren, walrussen,…

Pairi Daiza werd al enkele jaren verkozen tot de “Beste zoo van Europa”. Het dierenpark is maar liefst 75 hectare groot dus je kan er gerust meerdere dagen doorbrengen.

 

Beschikbaarheid en prijzen


Niet helemaal gevonden wat je zocht? Hier vind je nog andere originele overnachtingen die je kunnen interesseren:
Unieke verblijfplaatsen speciaal voor kinderen
Originele groepsaccommodaties
Bijzondere verblijfplaatsen in de natuur

Overzicht

  • 1 - 8
  • 1 - 2
  • Brugelette
  • Henegouwen
  • België

Volg ons

Facebooktwitterpinterestinstagram