Tiny house op een geheime locatie

Beschikbaarheid en prijzen

Omschrijving originele accommodatie

Deze ecologische tiny houses staan opgesteld op een verborgen tijdelijke locatie midden in de natuur. Je kan er niet alleen op een bijzondere manier overnachten in een originele accommodatie. Er wordt ook een unieke natuurbeleving gecreëerd doordat het tiny house op een afgelegen natuurlocatie staat. Je kan er in alle stilte en privacy genieten van een rustgevende vakantie.

De tiny houses zijn geschikt voor 2 of 4 personen. Je kan er dus zowel terecht voor een romantische overnachting met zijn tweetjes of voor een knusse vakantie met het gezin. Eén ding staat centraal in het concept en dat is de natuur.

De tiny houses zijn zelfvoorzienend op het vlak van water en elektriciteit zodat de impact op het milieu minimaal gehouden wordt en je ecologische voetafdruk beperkt gehouden wordt. Je leert er te leven op het trage ritme van de natuur. Je ondergaat er een digitale detox want er is geen internet aanwezig. Wedden dat dit ervoor zorgt dat jouw batterijen terug volledig opgeladen zijn na je verblijf?

In de omgeving

Momenteel staan er een tiental tiny houses op een verborgen locatie opgesteld verspreid over gans België. De locatie van het tiny house wordt geheim gehouden tot twee weken voor je vertrekt. De locatie ligt op maximaal twee uur rijden van de belangrijkste grootsteden in België en is ook bereikbaar met het openbaar vervoer.

Bovendien krijg je informatie over wat er allemaal in de omgeving te doen is dus hoef je zelf geen voorbereidingen te maken. Dat kan gaan over tips voor mooie wandelroutes, een gezellige café of restaurant of leuke activiteiten in de buurt. Handig toch!

Beschikbaarheid en prijzen

Niet helemaal gevonden wat je zocht?  Hier vind je nog andere originele overnachtingen die je kunnen interesseren:

  • 2 of 4
  • 1
  • Geheim
  • Geheim
  • België