fbpx

Tiny house midden in de natuur

Beschikbaarheid en prijzen

Uniek TinyParks concept

TinyParks ontwikkelt op mooie natuurlocaties kleinschalige en duurzame recreatiegebieden waar je op een bijzondere manier kan overnachten in tiny houses. Terwijl de meeste recreatieparken zich richten op gezinnen door het bouwen van complete dorpen, focust TinyParks zich op millennials die op zoek zijn naar een knusse en rustgevende plek.

De tiny houses bieden je een gezellig kampeergevoel terwijl je toch alle luxe van een vakantiehuisje hebt. De knusse accommodaties zijn geschikt voor 4 personen. Er is een eigen badkamer aanwezig en de keuken is voorzien van alle comfort, zelfs een vaatwasser.

TinyParks creëert een gezellige buitenruimte waar de natuur staat centraal. De omgeving is sfeervol verlicht waardoor het ‘s avonds wel een echt sprookje lijkt. De dag eindigen aan het kampvuur en ’s morgens wakker worden met het geluid van de vogels? TinyParks staat garant voor dé ultieme kampeerbeleving!

TinyParks locaties

In het Drentse dorpje Hoogersmilde kan je bijzonder overnachten in één van de zestien tiny houses van het Tiny House Boshotel. Op deze eerste locatie van TinyParks in Nederland staan de tiny houses zo opgesteld dat je voldoende privacy hebt.

Er is een centraal plein ingericht met een kampvuur, jeu de boule baan en een sauna. Je verblijf is inclusief ontbijt en op dinsdag, donderdag en zaterdag kan je zelfs mee aanschuiven bij het diner. Er is ook een mogelijkheid tot het afhuren van het volledige park zodat je er een unieke vakantie met vrienden of familie kan beleven.

De tiny houses bevinden zich in een bosrijke omgeving aan het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Het is dan ook de ideale locatie voor wandel- en fietsliefhebbers.

Beschikbaarheid en prijzen

Niet helemaal gevonden wat je zocht?  Hier vind je nog andere originele overnachtingen die je kunnen interesseren:

Overzicht

  • 4
  • 1
  • Hoogersmilde
  • Drenthe
  • Nederland

Volg ons

Facebooktwitterpinterestinstagram