fbpx

Sprookjesachtig slapen in de Fata Morgana Suite

Beschikbaarheid en prijzen

 

Omschrijving originele accommodatie

Je kan origineel overnachten in de Fata Morgana Suite, de luxueuze themakamer in de torenkamer van het sprookjesachtige Efteling Hotel. Deze rijkelijk gedecoreerde hotelkamer werd in 2018 volledig vernieuwd. Je waant je echt in het paleis van de sultan! Het is dé ideale locatie voor een romantische overnachting met twee.

De kamer beschikt over een prachtig tweepersoonsbed en een gezellige loungehoek met Oosters meubilair. Er is een moderne badkamer met regendouche en toilet aanwezig. Als leuke extra is er ook nog een luxueuze privé hottub en mag je gratis gebruik maken van de minibar.

Is de Fata Morgana Suite niet meer beschikbaar? Hier vind je nog andere sprookjesachtige overnachtingen in het Efteling Hotel.

In de omgeving

Het Efteling Hotel bevindt zich op slechts vijf minuten wandelen van het attractiepark dus na een uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel kan je direct op verkenning vertrekken. Bij een overnachting in het hotel krijg je onbeperkt toegang tot het park vanaf de dag van aankomst tot en met de dag van vertrek. Wanneer je één nacht in het hotel verblijft, krijg je dus twee dagen toegang tot het attractiepark.

In het park vind je verschillende leuke attracties voor alle leeftijden. Een overzicht van alle attracties kan je hier terugvinden. Enkele leuke voorbeelden zijn:
– Stalen achtbaan Python
– Zwevende tempel Pagode
– Wildwaterbaan Pirana
– Houten achtbaan Joris en de draak
– Dive Coaster Baron 1898
– Waterachtbaan De Vliegende Hollander
– …

Beschikbaarheid en prijzen


Niet helemaal gevonden wat je zocht? Hier vind je nog andere originele overnachtingen die je kunnen interesseren:
Uniek logeren in een kasteel
Luxueuze originele overnachtingen
Bijzondere verblijfplaatsen speciaal voor kinderen
Originele romantische overnachtingen
Speciale overnachtingen met wellnessfaciliteiten

Overzicht

  • 2
  • 1
  • Kaatsheuvel
  • Noord-Brabant
  • Nederland

Volg ons

Facebooktwitterpinterestinstagram