Slapen op een woonboot in Nieuwpoort

Beschikbaarheid en prijzen

Uniek overnachten in Nieuwpoort op een boot

In jachthaven Marina Westhoek in Nieuwpoort kan je origineel overnachten op een leuke woonboot. Vanop de boot heb je een prachtig zicht op het water en de omliggende landelijke omgeving. Ideaal voor een rustgevende vakantie vlakbij de Belgische kust!

De woonboot is geschikt voor 4 personen en beschikt over een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed. Daarnaast is er een badkamer met douche en toilet aanwezig. De woonkamer met open keuken is modern ingericht. Buiten kan je helemaal tot rust komen op het zonnedek op het dak van de boot.

Wat te doen in Nieuwpoort en omgeving

De omgeving van de woonboot is ideaal voor mooie wandelingen of fietstochten te maken. In het natuurreservaat de Ijzermonding vermengt het zoete water van de rivier de Ijzer zich met het zoute zeewater wat voor een bijzondere biotoop voor planten en dieren zorgt. Met een beetje geluk kan je er zelfs enkele zeehonden spotten die hier komen uitrusten.

De woonboot ligt op 5 kilometer van het strand van Nieuwpoort dus een dagje aan het strand behoort ook tot de mogelijkheden. Ook het centrum van Nieuwpoort met zijn gezellige winkelstraten en vele restaurants en terrassen zijn zeker een aanrader voor een bezoek.

Wanneer je met je gezin op de woonboot verblijft dan mag een daguitstap naar Plopsaland De Panne zeker niet ontbreken. Dit themapark van Studio 100 met talrijke leuke attracties zal ongetwijfeld zorgen voor een onvergetelijke vakantie met kinderen.

Beschikbaarheid en prijzen

Niet helemaal gevonden wat je zocht? Hier vind je nog andere originele overnachtingen die je kunnen interesseren:
Origineel overnachten op een boot
Bijzondere verblijfplaatsen aan zee
Speciale accommodaties in de natuur
Bijzondere verblijfplaatsen op het water
Originele romantische overnachtingen
Unieke budgetvriendelijke logeeradressen
Speciale huisdiervriendelijke accommodaties

  • 4
  • 2
  • Nieuwpoort
  • West-Vlaanderen
  • België