fbpx

Slapen in een safaritent tussen de wilde dieren

Meer info: Safaritent voor 6 personen

Meer info: Safaritent voor 8 personen

 

Omschrijving originele accommodatie

In het Safari Resort Beekse Bergen kan je origineel overnachten tussen de wilde dieren in een prachtige safaritent. De safaritent ligt midden in de natuur en je hebt er een prachtig zicht op de savanne, het water en de wilde dieren. Wie wil er nu niet wakker worden met op de achtergrond het geluid van een leeuw of ’s morgens opstaan met zicht op de giraffen? Dit is toch echt luxueus kamperen met net dat ietsje meer!

Je kan kiezen tussen een safaritent voor 6 personen of 8 personen. Ze beschikken beiden over 2 slaapkamers en een bedstee. In elke safaritent is een comfortabele badkamer met douche en toilet aanwezig. De safaritenten hebben ook een gezellig ingerichte woonruimte met open keuken. Buiten beschik je over een terras met prachtig zicht op de omgeving.

Zijn de safaritenten niet meer beschikbaar? In het Safari Resort Beekse bergen kan je ook nog overnachten in luxueuze lodges en prachtige boomhutten.

In de omgeving

Bij je verblijf in het Safari Resort krijg je onbeperkt toegang tot het Safaripark en Speelland. In het Safaripark kan je meer dan 150 diersoorten bewonderen. In Speelland zijn er talrijke attracties voor jong en oud zoals trampolines, kartingparcours, buggybaan, aquashuttles, avontureneiland,… Gasten van het Safari Resort kunnen ook terecht bij Maji Springs, een overdekt verwarmd zwembad.


Niet helemaal gevonden wat je zocht? Hier vind je nog andere originele overnachtingen die je kunnen interesseren:
De mooiste safaritenten in Nederland
Speciale glamping overnachtingsmogelijkheden
Bijzondere verblijfplaatsen in de natuur
Originele overnachtingen speciaal voor kinderen

Overzicht

  • 6 of 8
  • 2
  • Hilvarenbeek
  • Noord-Brabant
  • Nederland

Volg ons

Facebooktwitterpinterestinstagram