fbpx

Slapen in een boomhut in Zuid-Frankrijk

Beschikbaarheid en prijzen: Booking.com

Omschrijving originele accommodatie

De ecologische bed & breakfast Orion is gelegen in de stad Saint-Paul-de-Vence. Deze stad bevindt zich in de Côte d’Azur in het zuiden van Frankrijk. Bij B&B Orion kan je origineel overnachten in prachtige boomhutten.

Volgende types van boomhutten zijn beschikbaar:
– Bagheera: boomhut voor 2 volwassenen
– Shere Khan: boomhut voor 2 volwassenen en 1 kind
– King Louie en Mowgli: twee boomhutten die met mekaar in verbinding staan: een boomhut voor 2 volwassenen en een aparte boomhut voor 2 kinderen
– Colonel Hathi: familieboomhut voor 2 volwassenen en 3 kinderen

Het verblijf in B&B Orion is inclusief ontbijt. Er is geen restaurant aanwezig maar de eigenaars kunnen wel enkele goede adressen in de buurt aanbevelen.

De B&B beschikt over een ecologische zwemvijver. Er is een sauna aanwezig die je vooraf kan reserveren. Er kan ook gezorgd worden voor massagebehandelingen en privé yoga sessies. Bij B&B Orion kan je dus niet enkel origineel overnachten maar je kan er ook helemaal tot rust komen.

In de omgeving

In de buurt van B&B Orion valt er heel wat te beleven. Saint-Paul-de-Vence ligt op een heuvel en is omsloten door een stadsmuur. Slenter door de smalle straatjes van deze gezellige Middeleeuwse stad en geniet van de prachtige uitzichten op de omgeving. Je kan ook het Grimaldi kasteel bezoeken dat zich op amper 5km van B&B Orion bevindt.

In de buurt kan je ook op ontdekking in het natuurreservaat Parc naturel regional des Préalpes d’Azur. Hier vind je mooie wandelroutes langs kloven, riviertjes en dorpjes die op hellingen liggen. In de omgeving zijn er ook prachtige watervallen te bewonderen zoals de cascades Saut de Loup en Courmes.

Ga je toch liever een stad bezoeken? B&B Orion ligt op 15km van Antibes, 20km van Nice, 25km van Cannes en 40km van Monaco. Ook een dagje aan het strand behoort tot de mogelijkheden. Voor ieder wat wils dus!

Beschikbaarheid en prijzen: Hotels.com


Niet helemaal gevonden wat je zocht? Hier vind je nog andere originele overnachtingen die je kunnen interesseren:
Speciale glamping overnachtingsmogelijkheden
Origineel logeren in de hoogte
Bijzondere overnachtingen in de natuur
Originele verblijfplaatsen speciaal voor kinderen
Speciale huisdiervriendelijke accommodaties

Overzicht

  • 2 (+ 3 kinderen)
  • 1
  • Saint-Paul-de-Vence
  • Côte d'Azur
  • Frankrijk

Volg ons

Facebooktwitterpinterestinstagram