Overnachten op een boot aan het Ijsselmeer

Beschikbaarheid en prijzen: Booking.com

FavoriteLoadingVoeg toe aan favorieten

Omschrijving originele accommodatie

TinyFloat Andijk is een moderne woonboot die gebouwd is volgens het tiny house concept. Deze knusse boot bevindt zich in Andijk, een dorp in de gemeente Medemblik in de provincie Noord-Holland. Andijk ligt aan het Ijsselmeer en de woonboot ligt er in de haven met een prachtig zicht op het water en de zeilboten. Dit is ongetwijfeld een erg originele accommodatie voor een romantische overnachting met zijn tweetjes.

De woonboot beschikt over een tweepersoonsbed en een badkamer met douche en toilet. Er is een kleine open keuken aanwezig in de leefruimte. Vanop het terras heb je echt een adembenemend zicht op de omgeving. Ideaal voor ’s morgens te ontbijten of ’s avonds de dag goed af te sluiten met een lekker drankje bij een mooie zonsondergang!

In de omgeving

Bij de accommodatie kan je fietsen huren om de omgeving te gaan verkennen. Er valt namelijk heel wat te beleven in de regio. De belangrijkste bezienswaardigheden in de omgeving zijn: Kasteel Radboud, Theetuin De Libel, het Nederlands Stoommachinemuseum, natuurreservaat De Weelen Lutjebroek,…

In Enkhuizen kan je een bezoek brengen aan het boeiende Zuiderzeemuseum. Je komt er alles te weten over de maritieme geschiedenis van Nederland en het leven in de regio van de Zuiderzee.

Vanuit Enkhuizen kan je ook de veerboot nemen naar de Friese stad Stavoren. Van daaruit kan je makkelijk een daguitstap maken naar verschillende leuke dorpjes en natuurgebieden die Friesland rijk is.

Beschikbaarheid en prijzen: Agoda.com


Niet helemaal gevonden wat je zocht? Hier vind je nog andere originele overnachtingen die je kunnen interesseren:
Origineel overnachten op een boot
Unieke accommodaties op het water
Speciale overnachtingen aan zee
Bijzondere verblijfplaatsen in de natuur
Originele romantische overnachtingen


Deel dit:
Facebooktwitterpinterest

Overzicht

  • 2
  • 1
  • Andijk (Medemblik)
  • Noord-Holland
  • Nederland

Volg ons

Facebooktwitterpinterestinstagram