Overnachten in een klooster in Sint-Truiden

Beschikbaarheid en prijzen

Buitengewoon overnachten in Sint-Truiden

Het voormalige klooster van de Karmelieten in Zepperen, een deelgemeente van Sint-Truiden, is omgebouwd tot een originele groepsaccommodatie. Ben je nog op zoek naar een bijzonder vakantiehuis in Haspengouw voor een onvergetelijke vakantie met familie of vrienden? Zoek dan niet verder!

Het klooster biedt onderdak aan 28 personen. Er zijn 11 slaapkamers aanwezig en de meeste slaapkamers beschikken over een eigen badkamer. In het ruime gebouw is ook een prachtige eetkamer en gezellig zitgedeelte ondergebracht.

Het klooster beschikt over een ruime recreatieruimte die ideaal is voor grote groepen. Door de landelijke ligging van dit prachtige gebouw kan je buiten in de tuin helemaal tot rust komen. Tuinmeubilair en een barbecue zijn uiteraard aanwezig zodat je er zalige zomeravonden kan beleven.

Wat te doen in Sint-Truiden

Sint-Truiden is de hoofdstad van Haspengouw en de fruitigste stad van Vlaanderen. In de lente is de bloesemstreek extra mooi wanneer de fruitbomen in bloei staan. Een wandeling, fietstocht of vespa tour zijn dan een absolute aanrader! Sint-Truiden is ook een erg gezellige winkelstad en je kan er bourgondisch genieten in de talrijke restaurants.

In de omgeving van het klooster zijn er ook verschillende mooie kastelen die zeker een bezoek waard zijn. Een uitstap naar Bokrijk, het grootste openluchtmuseum in Vlaanderen, zal bij de kinderen zeker in de smaak vallen. Je komt er op een leuke en interactieve manier alles te weten over het vroegere leven in België.

Je kan ook makkelijk een dagje doorbrengen in Hasselt. In de hoofdstad van Limburg vind je talrijke leuke winkels, concept stores, gezellige pleintjes en terrassen en toffe restaurants. Ook het Modemuseum, het Jenevermuseum en de Japanse Tuin zijn een aanrader.

Beschikbaarheid en prijzen

Niet helemaal gevonden wat je zocht? Hier vind je nog andere originele overnachtingen die je kunnen interesseren:
Originele groepsaccommodaties
Bijzonder overnachten in een kerk, abdij of klooster
Originele budgetvriendelijke overnachtingen
Speciale huisdiervriendelijke accommodaties

  • 28
  • 11
  • Sint-Truiden
  • Limburg
  • België