Overnachten in een historisch themapark

Beschikbaarheid en prijzen

Overnachten in het themapark Puy du Fou

In de Franse Vendée kan je origineel overnachten in een uniek historisch themapark. Het attractiepark Puy du Fou is, naast Disneyland Parijs, het tweede meest bezochte park in Frankrijk. Het bijzondere aan dit themapark is dat het volledig gebaseerd is op shows. Als leuke extra kan je ook in het themapark overnachten in historische gebouwen.

Zo kan je er op een bijzondere manier slapen in een Gallo-Romeinse villa, Renaissance loges, een Middeleeuwse citadel, lodges uit de Merovingische tijd, een luxueus kasteel van Lodewijk XIV of een authentiek Vendée gebouw uit de achttiende eeuw.    

Je kiest dus zelf in welk tijdperk je overnacht en in welke sfeer je verblijft. De kamers zijn geschikt voor 3 tot 6 personen. Ideaal dus voor een onvergetelijke vakantie met het gezin. Dit themapark gaat ongetwijfeld in de smaak vallen bij jong en oud!

Wat te doen in Puy du Fou

In het themapark Puy du Fou vergeet je even dat je in de éénentwintigste eeuw leeft. Het park biedt verschillende grandioze voorstellingen aan die zich afspelen in verschillende tijdperken: de Oudheid, de Middeleeuwen, de Renaissance, de zeventiende eeuw, de Belle Epoque en de twintigste eeuw. Je reist er door de tijd en kiest jouw favoriete tijdperk.

De voorstellingen lijken wel films die je live kan bekijken. Geniet van het spektakel met de helden in de Gallo-Romeinse arena of zit op de eerste rij bij een vikingaanval met drakenboten. Beleef een romantisch avontuur boordevol musketiergevechten, flamencodansers en paardrijkunsten of woon een indrukwekkende roofvogelshow met meer dan 300 roofvogels bij. Aan het meer van Puy du Fou kan je het gouden tijdperk van Versailles opnieuw beleven. Bezoek zeke de gigantische avondvoorstellingen waar 2.550 acteurs het beste van zichzelf geven.

Naast de voorstellingen kan je ook een bezoek brengen aan de dorpen uit de verschillende tijdperken. Ontdek er alle verborgen schatten en authentieke elementen op jouw tempo. In dit themapark kan je je echt onmogelijk vervelen!

Wil je graag de ruimere omgeving gaan ontdekken? Hier vind je tips terug voor een vakantie in de Vendée.

Beschikbaarheid en prijzen

Niet helemaal gevonden wat je zocht?  Hier vind je nog andere originele overnachtingen die je kunnen interesseren:

  • 3 tot 6
  • 1
  • Les Epesses
  • Vendée
  • Frankrijk