Overnachten in een duiventoren in Normandië

Beschikbaarheid en prijzen

FavoriteLoadingVoeg toe aan favorieten

Omschrijving originele accommodatie

Offranville is een gemeente in het noorden van Normandië op een boogscheut van de Franse kust. Je kan er origineel overnachten in een mooi gerenoveerde duiventoren. Het is echt een ideale locatie voor een leuke vakantie met familie of vrienden.

In de duiventoren bevinden zich 5 slaapkamers voor twee personen en 2 badkamers. De zitbank in de woonruimte kan eventueel nog omgevormd worden tot een slaapbank voor twee personen. Daarnaast is er nog een apart bijgebouw met een slaapkamer voor twee personen. In de duiventoren is een volledig ingerichte keuken aanwezig.

Rondom de duiventoren is er een grote tuin van maar liefst 2.600 m². Er is voldoende tuinmeubilair en een barbecue aanwezig. De tuin is ideaal voor kinderen om buiten te spelen terwijl de ouders kunnen toekijken vanop het terras.

In de omgeving

De duiventoren ligt op 8 kilometer van Dieppe. In deze schilderachtige stad aan de Franse kust bevinden zich maar liefst vier havens. De vissershaven van Dieppe staat bekend omwille van de vangst van sint-jacobsschelpen. In de plaatselijke restaurants vind je deze dan ook op bijna alle menukaarten terug. Ook de prachtige jachthaven is een bezoekje waard. Over de boulevard kan je een wandeling maken tussen de zeiljachten. Vanuit Dieppe kan je zelfs de ferry nemen naar het Verenigd Koninkrijk.

Dieppe was één van de eerste badplaatsen van Frankrijk. Het mooie strand van Dieppe is erg geliefd bij Parijzenaars die de drukte van de stad even willen ontvluchten. Ook het kasteelmuseum Château-Musée is een aanrader. In dit Middeleeuws kasteel is een maritiem museum ondergebracht. Doordat het kasteel op een klif ligt krijg je er een prachtig uitzicht op de Normandische kust.

De kustlijn tussen Dieppe en Le Havre kenmerkt zich door prachtige hoge witte krijtrotsen. Je kan er een leuke uitstap met de wagen van maken. Tijdens een rondrit langs de kust mag je zeker de prachtige kliffen in Etretat niet overslaan! Rij je nog verder zuidelijk Normandië in dan kan je ook een bezoek brengen aan de landingsstranden en de verschillende bezienswaardigheden die de Tweede Wereldoorlog herdenken.

Beschikbaarheid en prijzen


Niet helemaal gevonden wat je zocht? Hier vind je nog andere originele overnachtingen die je kunnen interesseren:
Originele groepsaccommodaties
Bijzondere verblijfplaatsen aan zee


Deel dit:
Facebooktwitterpinterest

Overzicht

  • 12
  • 6
  • Offranville
  • Normandië
  • Frankrijk

Volg ons

Facebooktwitterpinterestinstagram