fbpx

Magisch overnachten in het Plopsa hotel

Beschikbaarheid en prijzen

Omschrijving originele accommodatie

Vanaf april 2021 opent het gloednieuwe Plopsa hotel in De Panne! Je kan er origineel overnachten in magische theaterkamers of luxueuze suites in Studio 100 thema’s zoals K3, Bumba, Samson & Marie, Kabouter Plop, Piet Piraat,… Deze sprookjesachtige kamers zijn geschikt voor 4 tot 6 personen.

In het betoverde Plopsa hotel kan je de magische leefwereld ontdekken van Kabouter Plop, Mega Mindy, Maya de Bij, Wickie de Viking en talrijke andere Studio 100 helden. Dat wordt ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring voor de kinderen!

Tijdens je verblijf is het ontbijt en avondeten in het restaurant met diverse foodtrucks inbegrepen. Ook parkeren is tijdens je volledige verblijf inclusief. Het hotel beschikt bovendien ook over een bar en cocktailbar waar je terecht kan voor de lekkerste drankjes.

TIJDELIJKE ACTIE: Gebruik de kortingscode EARLYBIRD10 en krijg 10% korting voor een verblijf tot 8 januari 2023

In de omgeving

Je verblijf in het magische Plopsa hotel is inclusief toegang tot Plopsaqua De Panne én toegang tot Plopsaland De Panne of Mayaland Indoor (afhankelijk van de periode). Zo wordt je verblijf zowel overdag als ’s nachts echt onvergetelijk.

Plopsaqua De Panne is een waterpark in Wickie de Viking stijl. Sportievelingen kunnen er baantjes zwemmen in het 25 meter bad. Daarnaast zijn er diverse leuke glijbanen, een stormbad, wildwaterbaan, waterspeeltuinen en een buitenbad met ligweide. Voor de allerkleinsten is er een apart peuterbad.

Plopsaland De Panne is een attractiepark met ontelbare attracties die jong en oud kunnen bekoren. Wat dacht je zoal van de K3 Roller Skater, de Dinosplash, de Piratenboot, de launchcoaster Anubis The Ride, de spectaculaire 70 meter hoge Rox-Flyer, de Ploptuin, de achtbaan de Draak, de Piratenspeeltuin,…?

Mayaland Indoor is het overdekte deel van het pretpark met attracties zoals één van de grootste glijbanen van België, de Klimboom, de drijvende Waterlelies, het Ballenbad, het Spinnenweb, het Bos van Plop, de Valtoren,…

Beschikbaarheid en prijzen

Niet helemaal gevonden wat je zocht? Hier vind je nog andere originele overnachtingen die je kunnen interesseren:
Originele verblijfplaatsen speciaal voor kinderen
Bijzonder overnachten aan zee
Luxueuze originele overnachtingen

Overzicht

  • 4 - 6
  • 1
  • De Panne
  • West-Vlaanderen
  • België

Volg ons

Facebooktwitterpinterestinstagram