fbpx

Logeren in het poortgebouw van een kasteel in Pepinster

Beschikbaarheid en prijzen

 

Omschrijving originele accommodatie

Het poortgebouw van het kasteel van Mazures in Pepinster deed vroeger dienst als conciërgewoning. De linkervleugel en de toren zijn volledig gerenoveerd tot een modern verblijf voor 4 personen. Ideaal voor een originele overnachting met het ganse gezin! Het is ook een perfecte setting voor een romantisch verblijf met twee.

In de sfeervol ingerichte zitkamer staat een mooie houtkachel. Er is een open keuken met aansluitend een eetruimte. Verder zijn er nog 2 slaapkamers met elk een tweepersoonsbed. In het poortgebouw bevinden er zich ook 2 badkamers, één met een douche en één met een ligbad. De tussenetage is ingericht als zitkamer met een slaapbank.

Buiten beschik je over een privé tuin met barbecue. Ideaal om ’s avonds rustig te genieten van de prachtige omgeving.

In de omgeving

Pepinster is omgeven door talrijke boomgaarden waardoor het er aangenaam wandelen is. Wil je de ruimere regio ontdekken dan kan deze autotocht een handige inspiratiebron zijn. Je kan ook gaan vissen op de rivier de Vesder.

Op 7 km van de accommodatie bevindt zich de stad Verviers. Je kan er een mooie stadswandeling maken die in het teken staat van de geschiedenis van de textielindustrie. Daarnaast kan je ook kiezen voor de Fonteinentocht die geschikt is voor jong en oud. In Verviers kan je ook de chocoladefabriek Darcis bezoeken.

In de ruimere omgeving van Pepinster kan je talrijke andere activiteiten ondernemen. Ten oosten van Pepinster kan je een bezoek brengen aan de stuwdam van Gileppe waar je kan genieten van het prachtige uitzicht op de omliggende natuur. Of je kan een uniek bezoek brengen aan het wolvencentrum in Limbourg.

Ten zuiden van Pepinster kan je de grotten van Remouchamps ontdekken of gaan wandelen langs de bergrivier Ninglinspo. Ook een bezoek aan het attractiepark Plopsa Coo behoort tot de mogelijkheden. Hier vinden de kinderen vast en zeker een ideale mix van natuur, plezier en avontuur. Je kan dan ook een bezoek brengen aan de naastgelegen watervallen van Coo.

 

Beschikbaarheid en prijzen


Niet helemaal gevonden wat je zocht? Hier vind je nog andere originele overnachtingen die je kunnen interesseren:
Uniek logeren in een kasteel
Originele verblijfplaatsen speciaal voor kinderen
Bijzondere romantische overnachtingen

Overzicht

  • 4
  • 2
  • Pepinster
  • Luik
  • België

Volg ons

Facebooktwitterpinterestinstagram