fbpx

Logeren in het hotel van de Rode Duivels

Beschikbaarheid en prijzen

Omschrijving originele accommodatie

Martins’ Red is een viersterrenhotel dat zich bevindt op het Belgian Football Center in Tubeke, het officiële trainingscentrum van de Rode Duivels en andere sportploegen. Wat veel mensen niet weten is dat je er ook kan verblijven als toerist. Bij een thuismatch is het niet ongewoon dat je hier een Rode Duivel tegen het lijf loopt.

Je kan er origineel overnachten in moderne kamers met een subtiele knipoog naar de sport. Er zijn 6 verschillende types van kamers voor 1 tot 4 personen: Cosy, Charming Double, Charming Twin, Charming Quadruple, Exceptional Double en Exceptional Duplex.

De fitness en mini-spa staat ter beschikking van de hotelgasten. Het is voorzien van fitnesstoestellen, een sauna, hamam en een relaxatieruimte.

Red’s Sports Bar & Grill is het restaurant van het hotel. Je kan er lekkere gerechten proeven in een Amerikaanse sfeer. Belangrijke sportevenementen worden er op het grote scherm vertoond. Het restaurant is aan de achterzijde van het hotel gelegen en je hebt er een 180 graden uitzicht op de infrastructuur van het Belgian Football Center.

In de omgeving

Als echte Rode Duivel fan wil je je verblijf in dit unieke hotel ongetwijfeld combineren met het bijwonen van een voetbalmatch in het Koning Boudewijnstadion. Ook enkele dagen voor een thuismatch kan je hen misschien wel tegenkomen in het hotel of bezig zien op de oefenterreinen.

Wanneer je in het Martins’ Red hotel verblijft mag een bezoek aan Brussel ook niet ontbreken op je to do lijstje. Er zijn namelijk heel wat interessante bezienswaardigheden in Brussel zoals het Atomium, het Koninklijk Paleis, Train World, Autoworld of één van de talrijk aanwezige musea.

Ook natuurliefhebbers kunnen hier hun ding vinden. De Plantentuin van Meise en het Hallerbos zijn niet ver weg. Wanneer je in april naar het Hallerbos gaat kan je genieten van een prachtig paars bloementapijt wanneer de boshyacinten rijkelijk in bloei staan.

Beschikbaarheid en prijzen


Niet helemaal gevonden wat je zocht? Hier vind je nog andere originele overnachtingen die je kunnen interesseren:
Originele citytrip accommodaties
Unieke verblijfplaatsen speciaal voor kinderen
Speciale romantische overnachtingen
Bijzondere accommodaties met wellnessfaciliteiten

Overzicht

  • 2 of 4
  • 1
  • Tubeke (Tubize)
  • Waals-Brabant
  • België

Volg ons

Facebooktwitterpinterestinstagram