fbpx

Logeren in een woonwagen in Garderen

Beschikbaarheid en prijzen

 

Omschrijving originele accommodatie

Het dorpje Garderen ligt in de gemeente Barneveld, een bosrijke regio in de Nederlandse provincie Gelderland. Je kan er origineel overnachten in een woonwagen die goed verscholen ligt tussen de bomen. Op deze locatie kan je niet anders dan helemaal tot rust komen. Wil je even de batterijen terug opladen in een rustgevende omgeving? Dan is deze accommodatie perfect voor jou!

In de woonwagen kunnen twee personen op een originele manier overnachten. Er is een tweepersoonsbed, een zitgedeelte en een klein keukentje aanwezig. Je overnacht er niet helemaal back-to-basics. Het sanitair is ondergebracht in een apart bijgebouw op 25 meter van de woonwagen. Daar vind je een douche, toilet en wastafel terug. Ideaal dus voor een leuke glamping ervaring!

In de omgeving

Vanaf de woonwagen kan je direct de natuur inwandelen. Ook in het nabij gelegen Nationaal Park Hoge Veluwe kan je mooie natuurwandelingen of leuke fietstochten te maken. Er zijn talrijke wandel- en fietsroutes uitgestippeld zodat je keuze te over hebt.

In Garderen kan je een bezoek brengen aan het Veluws Zandsculpturenfestival. Dit is het grootste zandsculpturenevenement van Nederland en je kan er elk jaar indrukwekkende zandcreaties bewonderen in een ander thema.

Trek je liever de stad in? Op een half uurtje rijden sta je al in Apeldoorn, Amersfoort of Harderwijk. Deze gezellige stadjes zijn ideaal voor een leuke daguitstap! Apeldoorn staat bekend omwille van zijn vele winkelstraten. De oude binnenstad van Amersfoort die erg goed bewaard is gebleven, gaat je ongetwijfeld charmeren. De ligging van Harderwijk aan het water is uiteraard ook mooi meegenomen.

 

Beschikbaarheid en prijzen


Niet helemaal gevonden wat je zocht? Hier vind je nog andere originele overnachtingen die je kunnen interesseren:
Origineel overnachten in een woonwagen
Speciale glamping overnachtingsmogelijkheden
Uniek overnachten in een tiny house
Bijzondere romantische overnachtingen

Overzicht

  • 2
  • 1
  • Garderen
  • Gelderland
  • Nederland

Volg ons

Facebooktwitterpinterestinstagram