Logeren in een watertoren in Keulen

Meer info: Booking.com

Buitengewoon hotel in Keulen

De watertoren van Keulen is één van de grootste watertorens in Europa en dateert uit de negentiende eeuw. De watertoren in het centrum van de stad werd omgebouwd tot een bijzonder hotel met 88 stijlvolle hotelkamers. De kamers zijn geschikt voor 1 tot 3 personen. Wil je graag wat extra luxe? Kies dan voor één van de duplex kamers.

Het hotel beschikt over een prachtige lobby met hoge plafonds. Op de bovenste verdieping is het panoramarestaurant gehuisvest zodat je kan dineren met een adembenemend zicht op Keulen. Op 35 meter hoogte bevindt zich het dakterras van waar je een 360 graden uitzicht hebt op de stad.

Bezienswaardigheden in Keulen

Keulen is een erg populaire bestemming tijdens de kerstperiode. Een bezoek aan de kerstmarkten is dan absoluut een aanrader. Ook een bezoek aan de Dom van Keulen mag je zeker niet overslaan bij een bezoek aan de stad. Deze prachtige kathedraal steekt met kop en schouders uit boven Keulen. Andere bezienswaardigheden zijn:
– Rondvaart op de Rijn
– De Altstadt, de historische binnenstad
– Het stadhuis van Keulen
– Kabelbaan over de Rijn
– Brouwerijbezoek met proeverij
– …

Tip: met de KölnCard kan je onbeperkt reizen met de bus, tram en trein binnen Keulen én krijg je korting in bepaalde restaurants, musea en attracties. Je kan kiezen tussen een KölnCard voor 24 of 48 uur. Naast de persoonlijke stadskaart is er ook een groepskaart voor maximaal 5 personen.

Meer info: Hotels.com

Niet helemaal gevonden wat je zocht? Hier vind je nog andere originele overnachtingen die je kunnen interesseren:
Bijzondere citytrip accommodaties
Origineel logeren in de hoogte
Speciale huisdiervriendelijke verblijfplaatsen

  • 1 tot 3
  • 1
  • Keulen
  • Noordrijn-Westfalen
  • Duitsland