fbpx

Logeren in een watermolen in de Condroz

Beschikbaarheid en prijzen

 

Omschrijving originele accommodatie

Annevoie-Rouillon is een dorp in de provincie Namen en staat bekend omwille van de Tuinen van Annevoie. In het dorp kan je origineel overnachten in een gerestaureerde watermolen die dateert uit de zeventiende eeuw. Deze unieke groepsaccommodatie is ideaal voor een vakantie met familie of vrienden in de Condroz streek.

De watermolen heeft een oppervlakte van 460 vierkante meter en biedt onderdak aan 32 personen. Er zijn maar liefst 11 slaapkamers en 5 badkamers aanwezig. Naast een ruime leefruimte en keuken beschikt de watermolen ook over een gezellige bar. Buiten kan je op het terras genieten van een prachtig zich op de natuur.

In de omgeving

De watermolen grenst aan de bekende Tuinen van Annevoie. Wanneer je in deze leuke groepsaccommodatie verblijft, heb je tijdens de openingsuren gratis toegang tot deze tuinen. De tuinen behoren tot het kasteel van Annevoie en zijn geklasseerd als Bijzonder Waals Erfgoed. De watertuinen met prachtige fonteinen zijn een echte parel voor het oog.

Verder kan je in de omgeving prachtige wandeltochten maken. Er passeren ook enkele mooie mountainbikeroutes in de omgeving. Daarnaast kan je met een railbike de vallei van de Molignée verkennen. Echt een aanrader voor jong en oud!

Een bezoek aan de abdij van Maredsous mag ook niet ontbreken tijdens je verblijf in de watermolen. Naast een rondleiding in de abdij kan je ook terecht in de cafetaria waar je kan proeven van de heerlijke bieren en kazen van Maredsous terwijl de kinderen aan het spelen zijn in de speeltuin.

Heb je ooit al eens een mosterdfabriek bezocht? In Achêne kan je een bezoek brengen aan de mosterdfabriek Bister-L’Impériale. Je komt er niet alleen alles te weten over de geschiedenis, productie en distributie van de mosterd. Je kan er uiteraard ook producten degusteren.

Zoek je graag eens de stad op? Een daguitstap naar Namen of Dinant behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Beschikbaarheid en prijzen


Niet helemaal gevonden wat je zocht? Hier vind je nog andere originele overnachtingen die je kunnen interesseren:
Originele groepsaccommodaties

Overzicht

  • 32
  • 11
  • Annevoie-Rouillon
  • Namen
  • België

Volg ons

Facebooktwitterpinterestinstagram