fbpx

Logeren in een treinstation in Wallonië

Beschikbaarheid en prijzen

Omschrijving originele accommodatie

Het voormalige treinstation van Purnode, een deelgemeente van Yvoir, is omgebouwd tot een bijzonder groepsverblijf. Het stationsgebouw dat dateert uit 1904 werd gerenoveerd tot een groot vakantiehuis. Het treinstation biedt onderdak aan vierentwintig personen. Je kan er origineel overnachten in één van de vijf slaapzalen.

Het is de perfecte accommodatie voor een onvergetelijke vakantie met familie of vrienden! Er is een grote gezamenlijke ruimte met gezellige houtkachel aanwezig. Buiten kan je samenkomen onder het  overdekte terras en bij de kampvuurplaats.

In de omgeving

Het station ligt op een afgelegen locatie op het einde van een doodlopend straatje in de vallei van de rivier de Bocq. De bosrijke vallei wordt omringd door groene hellingen en leent zich ideaal om mooie natuurwandelingen te maken of te gaan mountainbiken.

De Maas stroomt vlakbij en vormt een idyllisch decor. Aan de ruïnes van het kasteel van Poilvache heb je een prachtig uitzicht op de Maasvallei. In de omgeving kan je ook een bezoek brengen aan de tuinen van Annevoie of de ruïnes van het kasteel van Montaigle. Ga je liever een stad bezoeken? Yvoir ligt tussen Namen en Dinant, je kan dus zelfs beide steden gaan bezoeken.

In Purnode zelf kan je een bezoek brengen aan brasserie Du Bocq, een brouwerij waar onder andere Blanche de Namur, Gauloise en Tête de Mort gebrouwen wordt.

Beschikbaarheid en prijzen

Niet helemaal gevonden wat je zocht?  Hier vind je nog andere originele overnachtingen die je kunnen interesseren:

Overzicht

  • 24
  • 5
  • Purnode (Yvoir)
  • Namen
  • België

Volg ons

Facebooktwitterpinterestinstagram