Logeren in een tiny house met wellness in Hoogstraten

Meer info: 2 personen

Meer info: 4 personen

Omschrijving originele accommodatie

Meersel-Dreef, een deelgemeente van Hoogstraten, is de meest noordelijk gelegen plaats in België. In dit landelijk gelegen dorp kan je uniek overnachten in een prachtig tiny house met grote ramen waardoor je een uniek uitzicht hebt op de omliggende natuur.

Met wat geluk zie je wel een ree of ander wild passeren. Ook de vogels zijn ongetwijfeld van de partij om je wat rustgevende muziek te brengen. Deze plek is dan ook perfect voor een rustgevende vakantie zodat je de batterijen terug kan opladen.

In dit stijlvolle tiny house kunnen maximaal 4 personen uniek overnachten. Er zijn 2 slaapkamers aanwezig met elk een tweepersoonsbed. Verder vind je in dit natuurhuisje een compacte keuken en een badkamer met douche en toilet terug.

Buiten kan je helemaal tot rust komen in de hottub en de sauna. ’s Morgens wordt je ontbijt geleverd aan je natuurhuisje zodat je de dag zonder zorgen kan starten. Op het terras is het elk moment van de dag goed vertoeven. Genieten met een grote G dus!

In de omgeving

Meersel-Dreef is misschien wel het kleinste dorp van Hoogstraten, maar dit bijzondere plekje biedt enorm veel ruimte om te wandelen en te fietsen in de natuur.

Hoogstraten staat bekend van zijn aardbeien. Enkele bedrijven kan je zelfs een bezoek brengen zodat je alles te weten kan komen over de aardbeienteelt. Het begijnhof van Hoogstraten is erkend UNESCO Werelderfgoed en ook Wortel-Kolonie is een echte aanrader voor een bezoek. Een overzicht van alle bezienswaardigheden in Hoogstraten vind je hier terug.

In het nabij gelegen Baarle kan je een unieke enclavesituatie ontdekken. In de omgeving van Hoogstraten kan je ook een stadsbezoek brengen aan Breda, Tilburg of Turnhout.

Meer info: 2 personen

Meer info: 4 personen


Niet helemaal gevonden wat je zocht? Hier vind je nog andere originele overnachtingen die je kunnen interesseren:
Uniek overnachten in een tiny house
Bijzondere verblijfplaatsen in de natuur
Originele romantische overnachtingen
Bijzondere overnachtingen met wellnessfaciliteiten
Speciale huisdiervriendelijke accommodaties

  • 2 tot 4
  • 2
  • Hoogstraten
  • Antwerpen
  • België