fbpx

Logeren in een huifkar in Bergen op Zoom

Beschikbaarheid en prijzen

 

Omschrijving originele accommodatie

In Bergen op Zoom, vlakbij de Belgisch-Nederlandse grens, kan je origineel overnachten in een leuke huifkar. Deze staat op het terrein van een boerderijcamping met verschillende dieren opgesteld. In de rustgevende omgeving kunnen kinderen vrij spelen op het omheinde terrein. Ideaal dus voor een onvergetelijke vakantie met het gezin!

De knusse huifkar is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Er is een tweepersoonsbed en een tweepersoonshoogslaper aanwezig. De huifkar beschikt ook over een kleine keuken met kookvuur, koelkast en microgolfoven. Voor het sanitair kan je gebruik maken van de voorzieningen in het boerderijgebouw.

Op het terrein kan je verschillende dieren spotten zoals herten, schapen, ganzen, een paard en ander kleinvee. Op het terrein staan er verschillende speeltoestellen, een trampoline en een tafeltennistafel.

In de omgeving

In de omgeving van Bergen op Zoom valt er heel wat te beleven met kinderen. Midden in de bossen van Landgoed Lievensberg kunnen ze naar hartenlust klimmen, klauteren en tokkelen in Klimbos Brabantse Wal. In de bossen van Landgoed Lievensberg is ook een speciaal kabouterpad uitgestippeld.

Fort de Roovere is het grootste fort van de West Brabantse waterlinie. Je kan er door het water wandelen via de Mozesbrug. Via deze loopgraafbrug blijven je voeten droog terwijl je door het water stapt. Naast deze brug kan je ook de Pompejustoren beklimmen waardoor je een adembenemend zicht krijgt op de omgeving.

Of wat dacht je van een wandeling in het grenspark Kalmthoutse heide? Dit natuurgebied is het ganse jaar door een aanrader en zeker wanneer de heide in bloei staat is het er erg mooi! Kinderen kunnen er ook ravotten in het speelbos.

Beschikbaarheid en prijzen


Niet helemaal gevonden wat je zocht? Hier vind je nog andere originele overnachtingen die je kunnen interesseren:
Origineel overnachten in een woonwagen
Speciale glamping overnachtingsmogelijkheden
Bijzondere verblijfplaatsen in de natuur
Originele accommodaties speciaal voor kinderen
Unieke budgetvriendelijke overnachtingen

Overzicht

  • 4
  • 1
  • Bergen op Zoom
  • Noord-Brabant
  • Nederland

Volg ons

Facebooktwitterpinterestinstagram