fbpx

Hemels slapen in een kerk in Drenthe

Beschikbaarheid en prijzen

 

Omschrijving originele accommodatie

Gasselternijveen is een dorp in de gemeente Aa en Hunze in de provincie Drenthe. Je kan er origineel overnachten in een voormalige kerk die omgebouwd werd tot een bijzonder groepsverblijf voor 18 personen.

De kerk beschikt over 8 slaapkamers en 6 badkamers. Er is een volledig ingerichte keuken, ruime eetkamer en een gezellige zitruimte aanwezig.

Binnen vind je ook nog een ontspanningsruimte met tafeltennis, biljart en een tv ruimte terug. Als kers op de taart beschikt de voormalige kerk zelfs over een overdekt verwarmd zwembad en een sauna.

Buiten in de tuin kan je tot rust komen op het terras terwijl de kinderen spelen op de trampoline of in de kinderspeelplaats met minivoetbalveld en jeu-de-boules baan.

In de omgeving

Gasselternijveen bevindt zich aan de Hondsrug, een bijzonder natuurgebied tussen Emmen en Groningen. Naast de prachtige natuur vind je er ook de bekende hunebedden terug die dienden als grafkamers. Dit zijn de oudste monumenten van Nederland en ze zijn gebouwd van zwerfkeien die in de ijstijd naar Drenthe gebracht werden.

In de regio kan je ook leuke kanotochten maken op de rivier De Hunze of De Drentse Aa. Aan het Zuidlaardermeer kan je zwemmen, vissen of zeilen. Trek je liever een dagje de stad in? Op slechts 35 kilometer ben je al in Groningen.

Voor kinderen valt er ook heel wat te beleven in de omgeving:
Plopsa Indoor Coevorden, een groot attractiepark dat grotendeels overdekt is
Drouwenerzand Attractiepark, een all-in attractiepark in openlucht
Wildlands Adventure Zoo, een groot dierenpark in Emmen

 

Beschikbaarheid en prijzen


Niet helemaal gevonden wat je zocht? Hier vind je nog andere originele overnachtingen die je kunnen interesseren:
Originele groepsaccommodaties
Uniek overnachten in een kerk, abdij of klooster
Bijzondere overnachtingen met wellnessfaciliteiten

Overzicht

  • 18
  • 8
  • Gasselternijveen
  • Drenthe
  • Nederland

Volg ons

Facebooktwitterpinterestinstagram