fbpx

Glamping vakantie in de Ardennen

Beschikbaarheid en prijzen

Omschrijving originele accommodatie

Camping Sagittaire bevindt zich aan de Semois in Bouillon. De camping biedt een mooie plek in een groene heuvelachtige omgeving. Je kan er uniek overnachten in bell tenten die garant staan voor een onvergetelijke glamping vakantie. De tenten zijn geschikt voor maximaal vijf personen en beschikken over twee slaapkamers en een ruim leefgedeelte. Op de camping is een goed verzorgd sanitair aanwezig.

Daarnaast vind je op de camping een gezellige bistro met terras terug waar je terecht kunt voor een lekker drankje en een hapje. Voor de kinderen is er een fijne speelweide met speeltoestellen waar ze naar hartenlust met campingvriendjes en -vriendinnetjes kunnen spelen. Een wedstrijdje petanque of pingpongen aan de tafeltennistafel kan ook.

In de omgeving

Camping Sagittaire ligt in de Belgische provincie Luxemburg, tussen de heuvels van Rochefort, met vanaf deze heuvels een prachtig panoramisch uitzicht over de Semois. Het is een fantastisch gebied om te wandelen zowel voor de beginner als de gevorderde wandelaar onder ons.

In de buurt zijn er tal van bezienswaardigheden en activiteiten voor jong en oud. Je kan er een bezoek brengen aan diverse uitkijktorens, kastelen, een dierenpark, musea of outdoor activiteiten beoefenen zoals kajakken of raften. In Bouillon valt er veel te beleven en zitten gezellige winkeltjes, restaurantjes en fijne terrasjes.

Beschikbaarheid en prijzen

Niet helemaal gevonden wat je zocht?  Hier vind je nog andere originele overnachtingen die je kunnen interesseren:

Overzicht

  • 5
  • 2
  • Bouillon
  • Luxemburg
  • België

Volg ons

Facebooktwitterpinterestinstagram