fbpx

Glamping in een tipi in de Kempen

Beschikbaarheid en prijzen

FavoriteLoadingVoeg toe aan favorieten

Omschrijving originele accommodatie

In het landelijk gelegen Eel, een gehucht van de Kempense gemeente Ravels, kan je origineel overnachten in leuke glamping accommodaties. Op het domein staan 3 tipi tenten opgesteld die allen geschikt zijn voor 4 personen. In de tipi’s staan echte bedden dus het is toch echt wel luxueus kamperen. Ideaal voor een onvergetelijke vakantie met het gezin!

In een apart bijgebouw is de sanitaire ruimte ondergebracht. Elke tipi heeft zijn eigen douche ter beschikking. Indien gewenst kan je ook de houtgestookte hottub afhuren die zich buiten bevindt.

Bij goed weer kan je uiteraard buiten ontbijten maar wanneer het weer het niet toelaat kan dat ook in de gezellige tunnelserre. ’s Avonds kan je het gezellig maken aan de vuurschaal en er staat ook een barbecue ter beschikking.

In de omgeving

Deze leuke glamping accommodaties bevinden zich vlakbij de Ravelse Staatsbossen. Er zijn talrijke mooie wandel- en fietsroutes in de buurt. Ook in de ruimere omgeving zijn er verschillende natuurlocaties het bezoeken waard zoals het natuurgebied De Liereman in Oud-Turnhout, de Molse meren en de bossen van Postel in Mol. Natuurliefhebbers zullen hier dus zeker hun ding vinden.

Je kan ook een bezoek brengen aan buurgemeente Baarle-Hertog dat samen met Baarle-Nassau een enclave gemeente vormt. Een enclave is een gebied dat geheel omringd wordt door het grondgebied van een ander land. En zo zijn er daar wel een dertigtal! De grens loopt echt kriskras door mekaar, door straten en zelfs gebouwen heen. Op de stoeptegels staat vaak aangeduid waar de grens juist loopt.

Trek je ook eens graag de stad in? Dan is Turnhout een goede keuze. Naast het winkelcentrum vind je er ook verschillende leuke bezienswaardigheden terug zoals het Begijnhof, het Taxandriamuseum en het Nationaal Museum van de Speelkaart.

Beschikbaarheid en prijzen


Niet helemaal gevonden wat je zocht? Hier vind je nog andere originele overnachtingen die je kunnen interesseren:
Speciale glamping overnachtingsmogelijkheden
Bijzondere verblijfplaatsen in de natuur
Uniek overnachten met kinderen
Bijzondere accommodaties met wellnessfaciliteiten
Originele budgetvriendelijke overnachtingen


Deel dit:
Facebooktwitterpinterest

Overzicht

  • 4
  • 1
  • Ravels
  • Antwerpen
  • België

Volg ons

Facebooktwitterpinterestinstagram